Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τελευταίο αντίο στον Γιώργο Αρώνη στο Κοιμητήριο Καλλιθέας - Παρών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τελευταίο αντίο στον Γιώργο Αρώνη στο Κοιμητήριο Καλλιθέας - Παρών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Το ύστατο χαίρε στον Γιώργο Αρώνη απηύθυναν η οικογένεια, εκπρόσωποι του τραπεζικού και επιχειρηματικού κόσμου, κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες και οι φίλοι του στο Κοιμητήριο Καλλιθέας

Το ύστατο χαίρε στον Γιώργο Αρώνη, πρόεδρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έναν από τους κορυφαίους Έλληνες τραπεζίτες της γενιάς του είπαν η οικογένειά του, συνεργάτες του, εκπρόσωποι του τραπεζικού και επιχειρηματικού κόσμου, κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες, οι φίλοι του στο Κοιμητήριο Καλλιθέας, την περιοχή όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Στην κηδεία παρέστησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Βασίλη Ράπανο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλη Ψάλτη.
Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής, Παύλος Μυλωνάς και οι Γιάννης Αλαφούζος, Απόστολος Ταμβακάκης, Μιχάλης Κολακίδης, Νίκος Καραμούζης, Γιώργος Ζαννιάς, Ευτύχης Βασιλάκης, Γιάννης Μαντζουράνης, Νίκος Πιμπλής, Δημήτρης Τσιμπανούλης, Σπύρος Φιλάρετος, Μπάμπης Παπαδημητρίου και άλλοι.
ARONISS.webp
Ένας κορυφαίος τραπεζίτης με μεγάλη συνεισφορά έφυγε από τη ζωή, ο Γιώργος Αρώνης, πρώην στέλεχος της Alpha bank

Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα αποτελεί ο ξαφνικός θάνατος του Γιώργου Αρώνη, κορυφαίου τραπεζικού στελέχους της Alpha Bank και της Εθνικής Τράπεζας, σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2021.
Ο Γιώργος Αρώνης, αφού έδωσε μια άνιση μάχη με τον καρκίνο, απεβίωσε προκαλώντας θλίψη στον κλάδο των τραπεζών.
Ο εκλιπών ήταν επί μακρόν βασικό στέλεχος της Alpha, εξαίρετος επαγγελματίας, ηθικός και τεχνοκράτης.
Το τελευταίο διάστημα είχε αναλάβει πρόεδρος στο «Ελ. Βενιζέλος».
Ο Γιώργος Αρώνης είχε περάσει πριν από χρόνια μια μεγάλη προσωπική περιπέτεια, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τη λευχαιμία, ωστόσο η επάρατος νόσος τον ξαναχτύπησε στο πάγκρεας και παρά την αποτελεσματική αγωγή που ελάμβανε τις τελευταίες 20 ημέρες η υγεία του είχε σημειώσει σημαντική επιδείνωση.
Ο Γιώργος Αρώνης θα μείνει στη μνήμη μας ως ένας καλός φίλος, έμπειρος τραπεζίτης, με πατριωτικό φρόνημα, υψηλή ενσυναίσθηση και λαμπρή προσωπικότητα στον τραπεζικό κλάδο.
Τα Bankingnews εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Alpha Bank: O Γιώργος Αρώνης άφησε το στίγμα του στο σύγχρονο τραπεζικό τοπίο

«Με μεγάλη οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιώργου Αρώνη, για πολλά χρόνια Ανώτατου Στελέχους της Alpha Bank.
Αυτοδημιούργητος και αυτόφωτος, με καινοτόμες ιδέες και άμεση αντίληψη των τάσεων στην ελληνική οικονομία, ο Γιώργος Αρώνης άφησε το στίγμα του στο σύγχρονο τραπεζικό τοπίο.
Για περισσότερα από 16 χρόνια, πρωτοστάτησε της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Alpha Bank, εδραιώνοντας την ηγετική της θέση στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Όλοι όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του αποχαιρετούμε έναν στενό συνεργάτη, έναν εξαίρετο άνθρωπο και, κυρίως, έναν φίλο.
Θα τον θυμόμαστε για πάντα.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.»

Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην τραπεζική και επιχειρηματική κοινότητα

Τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Γ. Αρώνη, εξέφρασε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.
"Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών αποχαιρετούμε τον Γιώργο Αρώνη, που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς.
Ο εκλιπών, επί σειρά ετών φίλος και συνεργάτης μας, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην τραπεζική και επιχειρηματική κοινότητα. Υπηρέτησε με το ανήσυχο και πρωτοποριακό του πνεύμα για δεκαετίες και πάντα από θέσεις ευθύνης, το τραπεζικό σύστημα επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία και ακούραστη διάθεση. Το ίδιο σημαντική ήταν η προσφορά του στις εργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης, της οποίας ήταν πρόεδρος μέχρι τον Ιούνιο του 20", αναφέρει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Σε έκτακτη συνεδρίαση του το ΔΣ της ΕΕΤ αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του και να προβεί σε δωρεά 5000 ευρώ σε κοινωνικό φορέα που θα επιλέξει η οικογένεια του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης