Sports Βusiness

Παρί Σεν Ζερμέν: Χορηγική συνεργασία με την «crypto.com»

Παρί Σεν Ζερμέν: Χορηγική συνεργασία με την «crypto.com»

Παρί Σεν Ζερμέν και «crypto.com» συμφώνησαν για τρία χρόνια!

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων «crypto.com», ανακοίνωσαν την Παρασκευή (10/09) την σύναψη συμβολαίου συνεργασίας, που - σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στο θέμα - θα αποφέρει στον γαλλικό σύλλογο, ένα ποσό μεταξύ 25 και 30 εκατομμυρίων ευρώ, σε διάστημα τριών ετών.

Έναν μήνα μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, η Παρί Σεν Ζερμέν, γλυκάθηκε από τον παγκόσμιο αντίκτυπο του σούπερ σταρ, που την βοηθά να αναπτύξει το εμπορικό της προφίλ! Η υπογραφή του Αργεντινού άσου, υπερδιπλασίασε την τιμή εκκίνησης των σχετικών διαπραγματεύσεων, όπως υποστήριξε η ίδια πηγή.

Αυτή η χορηγία, επιτρέπει στον γαλλικό σύλλογο να ενισχύσει την παρουσία του στον τομέα Βlockchain,- ο οποίος είναι όλο και περισσότερο ελκυστική για τους αθλητές παγκοσμίου επιπέδου. Παράλληλα υποστηρίζεται πως ένα αρκετά μεγάλο ποσό δόθηκε και στον Μέσι, μέσω αυτής της διαδικασίας.

Η πλατφόρμα «crypto.com», επιτρέπει την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και διεκδικεί περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες, έχει ήδη υπογράψει συνεργασίες με τη Formula 1 και το ιταλικό πρωτάθλημα της Serie A, ενώ στην Γαλλία, περιμένει έγκριση από την επιτροπή αγορών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης