Τένις

Μαρία Σάκκαρη: «Έχω μείνει άφωνη - θα εμπιστεύομαι περισσότερο το σερβίς μου πλέον» (video)

Μαρία Σάκκαρη: «Έχω μείνει άφωνη - θα εμπιστεύομαι περισσότερο το σερβίς μου πλέον» (video)
Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε δηλώσεις μετά την επικράτησή της με 2-0 σετ (6-4, 6-4) επί της Καρολίνα Πλίσκοβα, όπου σχολίασε την επόμενή της αντίπαλο, Έμα Ραντουκάνου, αλλά και την αποψινή της απόδοση.
Μετά τη μυθική της πρόκριση στα ημιτελικά του US Open, η Μαρία Σάκκαρη κλήθηκε να σχολιάσει τη νίκη της επί της Καρολίνα Πλίσκοβα, με 2-0 σετ (6-4, 6-4). Όταν της ανακοινώθηκε πως κέρδισε 22 σερί πόντους από το σερβίς της, απάντησε: «Πάντα εμπιστευόμουν το σερβίς μου, αλλά από σήμερα θα το κάνω λίγο περισσότερο!»
Στη συνέχεια, ανέφερε για την αποψινή (09/09) αναμέτρησή της: «Η Καρολίνα σερβίρει πολύ καλά. Ίσως καλύτερα από κάθε άλλη στο tour. Ήξερα πως πρέπει να βρίσκω συνέχεια απαντήσεις και ευτυχώς το κατάφερα. Έχω μείνει άφωνη, δεν ξέρω τι να πω!»

Για την αντίπαλό της στα ημιτελικά, την 18χρονη Βρετανή, Έμα Ραντουκάνου, ανέφερε: «Είναι σπουδαίο το επίτευγμά της, δείχνει πόσο ταλέντο υπάρχει και τέτοιες πορείες, όπως της Ραντουκάνου και της Φερνάντεζ, μόνο καλό κάνουν στο άθλημα».

Τέλος, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την πιθανότητα κατάκτησης ενός Grand Slam από τον Νόβακ Τζόκοβιτς για 21η φορά, σχολίασε: «Ο Ματέο (ενν. Μπερετίνι) είναι φίλος μου, ενώ τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια και για τον Τζόκοβιτς. Οπότε μην με ρωτάτε ποιος θα ήθελα να κερδίσει απόψε. Ωστόσο, αν ο Νόβακ φτάσει στην κατάκτηση του US Open, το επίτευγμά του θα είναι τεράστιο. Τόσο για τον ίδιο, όσο και για το άθλημα γενικότερα».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης