Face to Face

Ο Χρήστος Κουντουριώτης στο BN Sports: «Αυτά είναι τα δυνατά σημεία της Σλόβαν – Να αποδείξει πως είναι το φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο Χρήστος Κουντουριώτης στο BN Sports: «Αυτά είναι τα δυνατά σημεία της Σλόβαν – Να αποδείξει πως είναι το φαβορί ο Ολυμπιακός»

Η δύναμη της έδρας, ο «δαίμονας» Ρατάο και η υπεροχή του Ολυμπιακού, είναι μερικά από όσα είπε ο Χρήστος Κουντουριώτης στο «BN Sports» για το παιχνίδι του ελληνικού συλλόγου με την Σλόβαν Μπρατισλάβας

Σχετικά Άρθρα

Ο αποκλεισμός από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, οδήγησε τον Ολυμπιακό στα play off του Europa League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας με στόχο την πρόκριση στους ομίλους. Φυσικά, ο όρος του δεύτερου σερί αποκλεισμού δεν υπάρχει στο λεξιλόγιοτων «ερυθρολεύκων», παρότι έχουν σίγουρη παρουσία στα γκρουπ του Europa Conference League.

Η Σλοβακία, είναι μία χώρα όπου έχουν αγωνιστεί αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Κουντουριώτης, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες των Ζεμπλίν Μιχαλόβτσε και Κοσίτσε. Με την πρώτη, έπαιξε στα μεγάλα σαλόνια της χώρας και αντιμετώπισε την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Ο 23χρονος εξτρέμ σκιαγράφησε στο «BN Sports» τους πρωταθλητές Σλοβακίας και έδειξε που πρέπει να ρίξει την προσοχή της, η ομάδα του Πειραιά. Η «καυτή» έδρα της Σλόβαν, ο Ρατάο και το απόλυτο φαβορί σε μία δύσκολη μάχη για τους ομίλους του Europa League.

thumbnail_Image-2.jpg

Αναλυτικά είπε:

  • Έχεις αντιμετωπίσει αρκετές φορές την Σλόβαν. Τι είναι αυτό που έκανε περισσότερο εντύπωση;

«Έχει καταφέρει να χτίσει κάτι τρομερό στην Σλοβακία. Είναι μόνιμη πρωταθλήτρια και δεν έχει αντίπαλο εντός συνόρων. Σε αρκετά ματς, μάλιστα, χρησιμοποιεί τους αναπληρωματικούς, οι οποίοι δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε ποιότητα από τους βασικούς»

  • Ποιοι είναι οι παίκτες που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός;

«Θεωρώ ο Ρατάο είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι της Σλόβαν είναι βασισμένο στα εξτρέμ και ο Βραζιλιάνος είναι εντυπωσιακός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να κάνει την ζημιά από το πουθενά. Εξίσου επικίνδυνος είναι και ο Βλαντιμίρ Βαις»

  • Θεωρείς πως ο ελληνικός σύλλογος είναι το φαβορί; Αν ναι, γιατί;

«Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Έχει τρομερούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα είναι το φαβορί, αρκεί να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα, έχει μονάδες που μπορούν να σηκώσουν μία πρόκριση μόνοι τους, όπως ο Βαλμπουενά ή ο Ελ Αραμπί»

  • Θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό, ο αποκλεισμός από το Champions League;

«Θεωρώ πως θα τον επηρεάσει θετικά ο αποκλεισμός γιατί έχει μεγαλύτερη πίεση στο να αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα. Πιστεύω θα μπουν με το «μαχαίρι στα δόντια» και θα πάρουν την νίκη, με την σκέψη πως στο Europa League μπορούν να πάνε ψηλά»

  • Ποιο είναι το δυνατό σημείο της ομάδας;

«Αναμφίβολα η έδρα της. Έχει δυνατή και καυτή έδρα. Θεωρώ πως θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα το οποίο θα δίνει ελπίδες για την ρεβάνς στην Σλοβακία, ώστε να «πνίξουν» τον Ολυμπιακό. Αγωνιστικά, είναι τρομερή μεσοεπιθετικά αλλά έχει θέματα στην άμυνα»

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης