Basket Talk

Παπανικολάου, Γκαγκαλούδης και Δρελιώζης βοηθούν εθελοντικά τους πυρόπληκτους

Παπανικολάου, Γκαγκαλούδης και Δρελιώζης βοηθούν εθελοντικά τους πυρόπληκτους

Δημήτρης Παπανικολάου, Γιάννης Γκαγκαλούδης και Μάκης Δρελιώζης μεταξύ των αθλητών που δείχνουν την έμπρακτη στήριξή τους στους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

Σχετικά Άρθρα

Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα παιδιά της Εθνικής Πόλο και τον Γιώργο Πετρέα, κι άλλοι αθλητές, προερχόμενοι από το χώρο του μπάσκετ αυτή τη φορά, βοηθούν όπως και όσο μπορούν τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές που καίνε εδώ και μια περίπου εβδομάδα τη χώρα μας. Ο λόγος για τους παλαίμαχους Δημήτρη Παπανικολάου, Μάκη Δρελιώζη και τον αειθαλή Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος στα 43 του χρόνια συνεχίζει να αποτελεί πρωταγωνιστή στην Α2 με τη φανέλα του Αμαρουσίου.

Για την ακρίβεια, ο Παπανικολάου έχει μεταβεί εδώ και μερικές ημέρες στην Εύβοια, προκειμένου να μεταφέρει προμήθειες στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που παλεύουν με τις φλόγες και να βοηθήσει γενικότερα με όποιον τρόπο μπορεί και ο ίδιος, όπως μπορείτε να δείτε και από τις αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αντίστοιχα, Γιάννης Γκαγκαλούδης και Μάκης Δρελιώζης μαζί με μερικούς άλλους φίλους τους, μετέβησαν στις Ροβιές για να συνδράμουν και αυτοί την κατάσταση και να ανακουφίσουν όσο μπορούν τους ανθρώπους της περιοχής.




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης