Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Εθνική πόλο: Δίνει το μισό ποσό του πριμ στους πυρόπληκτους!

Εθνική πόλο: Δίνει το μισό ποσό του πριμ στους πυρόπληκτους!

Ο Γιάννης Φουντούλης αποκάλυψε πως το μισό πριμ της Εθνικής ομάδας θα δοθεί στους πληγέντες των πυρκαγιών.

Σχετικά Άρθρα

Μόνο χαρά γέμισε την Ελλάδα η επιτυχία της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό αποτέλεσε και μια ψυχολογική ώθηση στη χώρα μας, εν μέσω των πολύ δύσκολων ημερών που βιώνει λόγω των πυρκαγιών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής (08/08) πως θα δώσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ένα πριμ ύψους 200.000, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Γιάννης Φουντούλης, σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αποκάλυψε πως το μισό μέρος του ποσού θα δοθεί στους πυρόπληκτους.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης