Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ποδηλασία: Επιστρέφει στα σπριντ ο Βολικάκης

Ποδηλασία: Επιστρέφει στα σπριντ ο Βολικάκης
Ο Χρήστος Βολικάκης ανακοίνωσε μέσω των social media πως σκοπεύει να συνεχίσει στην ποδηλασία, καθώς και στο γεγονός πως επιστρέφει στα σπριντ από τα αγωνίσματα αντοχής.
Ο Βολικάκης δεν είχε ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του αγώνα του στο Τόκιο εάν θα συνεχίσει στην ενεργό δράση, ωστόσο ο ίδιος πήρε την απόφαση να παραμείνει στο άθλημα. Μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media, ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ποδηλασία, καθώς και πως επιστρέφει στο σπριντ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένας Ολυμπιακός κύκλος τελειώνει και ένα άλλος ανοίγει, έπεσα σηκώθηκα αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το υπέροχο άθλημα της ποδηλασία, έχω μάθει να ξεπερνάω κάθε εμπόδιο που βρίσκω μπροστά μου αυτό μου έχει διδάξει ο πρωταθλητισμός .

Η ποδηλασία είναι η ζωή μου από μικρό παιδάκι αυτό ξέρω να κάνω καλύτερα από οτιδήποτε άλλο, η λατρεία μου η πίστα βέβαια πλέον έχω κάνει όλα τα είδη αυτής (πίστα ταχύτητα, πίστα αντοχής) έχω φέρει εξίσου μεγάλες διακρίσεις και μετάλλια και στα δυο είδη, κατάφερα να προκριθώ και να πάρω μέρος τέσσερεις φορές σε Ολυμπιακούς αγώνες (3 φορές στα αγωνίσματα σπριντ και μια στα αγωνίσματα αντοχής).

Αυτή τη φορά η αγάπη σας και όλο αυτό που λαμβάνω τις τελευταίες ημέρες μου έδωσαν την δύναμη να σηκωθώ πολύ πιο γρήγορα από όσο πίστευα, να ξέρετε πως έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα σας ένα προς ένα και από το κάθε ένα έχω κερδίσει και έχω μάθει παρά πολλά που κάποια δεν τα είχα σκεφτεί καν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, πλέον η απόφαση μου είναι πως ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει για μένα νέες προκλήσεις, νέοι στόχοι, επιστρέφοντας όμως μετά την ξεκούραση που χρειάζομαι οπωσδήποτε στα αγαπημένα μου αγωνίσματα και στην ποδηλασία πίστας ταχύτητας που ασχολήθηκα και τα περισσότερα χρόνια της αθλητικής μου καριέρας (καθώς δόξα το θεό έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που είχα στη μέση μου πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες στο ΡΙΟ).

Σίγουρα χρειάζομαι τον χρόνο μου για βρω τα πατήματα μου και να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα, θα είναι μια μεταβατική χρόνια, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω για ακόμα μια φορά και θα σας κάνω ξανά περήφανους».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης