Football Talk

Επίσημο: Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Επίσημο: Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Μέσι!
«Σεισμός» στην Μπαρτσελόνα και το ισπανικό ποδόσφαιρο, καθώς οι «μπλαουγκράνα» με επίσημη ανακοίνωση τόνισαν πως ο Λιονέλ Μέσι δεν θα είναι πλέον παίκτης του συλλόγου!

Τέλος εποχής για την Μπαρτσελόνα και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο Μέσι δεν θα φορά από τη νέα σεζόν την φανέλα του συλλόγου. Οι «μπλαουγκράνα» εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση στην οποία τόνισαν πως παρά την συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι νέοι κανονισμοί και περιορισμοί της La Liga δεν επιτρέπουν την συμφωνία να υλοποιηθεί.

Ο σύλλογος θέλησε να ευχαριστήσει τον Μέσι για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην διατήρηση του συλλόγου στην κορυφή του ισπανικού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ενώ του ευχήθηκε ότι καλύτερο για τα μελλοντικά του βήματα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Παρά την συμφωνία ανάμεσα στον Μέσι και την Μπαρτσελόνα και με την ξεκάθαρη πρόθεση των δύο πλευρών να υπογράφουν νέο συμβόλαιο σήμερα, δεν θα είναι δυνατό να συμβεί, εξαιτίας των οικονομικών και δομικών διαφορών.

Αντιμέτωπος με αυτή την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές μετανιώνουν βαθύτατα που δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες του παίκτη και του συλλόγου.

Η Μπάρτσα θα ήθελε ολόκαρδα τον παίκτη για την προσφορά του στην “γιγάντωση” του οργανισμού και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης