Τένις

Ραφαέλ Ναδάλ: Μπέρδεψε τον Λευκό Οίκο με το Καπιτώλιο και τα social media πήραν «φωτιά»!

Ραφαέλ Ναδάλ: Μπέρδεψε τον Λευκό Οίκο με το Καπιτώλιο και τα social media πήραν «φωτιά»!
Ο Ραφαέλ Ναδάλ, το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, στην πρώτη του επίσκεψη στο τουρνουά Citi Open στην Ουάσινγκτον, γνωρίζει τα αξιοθέατα της πόλης, ωστόσο προκάλεσε πλήθος σχολίων με μία ανάρτησή του στα social media, όπου μπέρδεψε τον Λευκό Οίκο με το Καπιτώλιο
Ο 35χρονος θρύλος του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ, επέλεξε να ξεκινήσει νωρίς τη σεζόν του στη Βόρεια Αμερική εν όψει US Open και να συμμετάσχει στο τουρνουά Citi Open, για πρώτη φορά στην καριέρα του, αφού ο τραυματισμός στο πόδι τον ανάγκασε να χάσει τόσο το Wimbledon, όσο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η παρουσία του στην Ουάσινγκτον του έδωσε την ευκαιρία να αντικρίσει τα αξιοθέατα της πόλης, τα οποία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα social media. Σε μία από τις αναρτήσεις του, ωστόσο, υπέπεσε σε ένα λάθος που προκάλεσε πλήθος σχολίων.

Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν μπροστά από το Καπιτώλιο, σημείωσε ως τοποθεσία του τον Λευκό Οίκο, γράφοντας: «Γεια σου DC!!! Πρώτη φορά εδώ και λάτρεψα το μέρος», για να λάβει μερικές «πληρωμένες» απαντήσεις με θετική διάθεση όπως, «χαίρομαι για σένα, αλλά αυτό είναι το Καπιτώλιο!».
Ο Ραφαέλ Ναδάλ έδειξε διάθεση να αυτοσαρκαστεί στα «πειράγματα» των οπαδών του, ενώ λίγες ώρες μετά δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φορά κράνος και στέκεται δίπλα σε ένα ποδήλατο, γράφοντας:

«Ναι, αυτός σίγουρα είμαι εγώ με ένα κράνος».
Nadal also posted an entertaining photo on his story, wearing a helmet over his cap

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης