Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Άλμα επί κοντώ: Πέρασαν στον τελικό Στεφανίδη και Κυριακοπούλου – Εκτός η Πόλακ (video)

Άλμα επί κοντώ:  Πέρασαν στον τελικό Στεφανίδη και Κυριακοπούλου – Εκτός η Πόλακ (video)

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε η Ελένη Πόλακ.

Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ρίο θα κληθεί να υπερασπιστεί η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία πέρασε στον τελικό του άλματος με την Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ολυμπιονίκης του 2016 πέρασε με την δεύτερη της προσπάθεια τα 4.55, κλείνοντας έτσι το εισιτήριο της για τον μεγάλο τελικό.

Από την άλλη, αλάνθαστη προκρίθηκε στον τελικό και η Κυριακοπούλου, αφού πέρασε όλα τα ύψη μέχρι τα 4.55 με την πρώτη προσπάθεια. Από την άλλη, στα 4.40 έμεινε η Ελένη Πόλακ, καθώς είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.55. Ο προκριματικός του επί κοντώ διακόπηκε σε κάποιο σημείο λόγω της βροχής, με τις προσπάθειες να σταματούν για περίπου 40 λεπτά.


Εκτός τελικού έμεινε ένα εκ των φαβορί για το χρυσό, η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, η οποία τραυματίστηκε στην πρώτη της προσπάθεια στα 4.55. Η Μόρις είδε το κοντάρι της να σπάει στην πρώτη προσπάθεια, ενώ στη δεύτερη τραυματίστηκε στον μηρό, χωρίς να μπορεί να συνεχίσει.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης