Football Talk

Γερό «μπάσιμο» του ΠΑΟΚ για τον Γιαν Μπορίλ (video)

Γερό «μπάσιμο» του ΠΑΟΚ για τον Γιαν Μπορίλ (video)
Ο Δικέφαλος φαίνεται πως βρήκε τον εκλεκτό για το αριστερό άκρο της άμυνας και έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις
Σχετικά Άρθρα

Το θέμα του αριστερού μπακ είναι κάτι που ταλαντεύει τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος γνωρίζει το κενό που έχει στην συγκεκριμένη θέση, μετά επιστροφή του Μπαμπά στην Τσέλσι, και ψάχνει τον άνθρωπο που θα τον ενισχύσει.

Σύμφωνα με τον τσέχικο Τύπο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε στην διοίκηση του Δικεφάλου τον ποδοσφαιριστή που θέλει και αυτός είναι ο Γιαν Μπορίλ. Ο 30χρονος αμυντικός της Σλάβια Πράγας είναι αυτός ακριβώς που θέλει ο ελληνικός σύλλογος και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του διεθνή μπακ, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία, αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο του εκπνέει το 2023, οπότε οι Τσέχοι θα ήθελαν να τον πουλήσουν με ένα μεγάλο ποσό, καθώς είχε αγωνιστεί και στο προσεχή Euro.

Ο αρχηγός της Σλάβια, βρίσκεται στην ομάδα από τον Γενάρη του 2016 και έχει αγωνιστεί σε συνολικά 205 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της. Παράλληλα έχει 26 συμμετοχές με την εθνική Τσεχίας και σίγουρα, είναι μία επιλογή που θα ανεβάσει το επίπεδο του ΠΑΟΚ, εφόσον τον αποκτήσει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης