Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Μεγάλη ατυχία για την Πεσιρίδου, εγκατέλειψε την κούρσα! (video)

Μεγάλη ατυχία για την Πεσιρίδου, εγκατέλειψε την κούρσα! (video)

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου στάθηκε πολύ άτυχη, στον αγώνα 100μ. που αγωνιζόταν τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/7), καθώς τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Δυστυχώς, για την Ελληνίδα αθλήτρια, τα πράγματα δεν πήγαν όπως είχε ονειρευτεί. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα της στα προκριματικά των 100 μέτρων μετ’ εμποδίων.

Πιο συγκεκριμένα κατά την εκκίνηση της «λύγισε» και βρέθηκε στο ταρτάν, με φανερούς πόνους στο αριστερό της πόδι.

Η 29χρονη αθλήτρια, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού πρίν ένα μήνα, αλλά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό από μόνο του είναι σπουδαίο επίτευγμα!

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου, στις δηλώσεις της μετά το ατυχές περιστατικό που βίωσε, με δάκρυα στα μάτια, είπε: «Είναι λίγο δύσκολη η κατάστασή μου για να μιλήσω. Ήμουν όντως σε καλή κατάσταση. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο να κάνω δοκιμαστικό. Ένιωσα ένα κρακ, λέω δεν μπορεί να έπαθα θλάση έτσι ξαφνικά και με το που ξεκινήσαμε δεν με κράτησε το πόδι μου. Σίγουρα συμβαίνουν, αλλά είναι λίγο γκαντεμιά σε αυτόν τον αγώνα. Ήρθες εδώ, έχεις περάσει όλα τα εμπόδια για να φτάσεις στο Τόκιο»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης