Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Τένις Ανδρών: «Πέταξε» έξω τον Τζόκοβιτς ο απίστευτος Ζβέρεφ!

Τένις Ανδρών: «Πέταξε» έξω τον Τζόκοβιτς ο απίστευτος Ζβέρεφ!
Ο Σάσα Ζβέρεφ έκανε έναν από τους καλύτερος αγώνες της καριέρας του και κέρδισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του απλού των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην αρχή ο Τζόκοβιτς ήταν καταιγιστικός, με τον Σέρβο να παίρνει το σετ με 6-1 και με τον Ζβέρεφ να μην έχει απάντηση. Το δεύτερο σετ ξεκίνησε εξίσου άσχημα για τον Γερμανό, καθώς δέχθηκε το break, μένοντας πίσω με 2-3.

Ωστόσο κάπου εκεί ο Ζβέρεφ γύρισε τον διακόπτη, πραγματοποιώντας μία σπουδαία ανατροπή. Με ένα επιμέρους σκορ 3-0, πήρε το δεύτερο σετ με 6-3, ισοφαρίζοντας τον «Νόλε», ενώ στο τρίτο και τελευταίο ήταν ακόμα καλύτερος.

Ο νεαρός τενίστας έχασε μόνο ένα game από το Νο1 του κόσμου, παίρνοντας το σετ με 6-1 και έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του απλού. Εκεί θα βρει απέναντι του τον Κάρεν Κατσάνοφ, που είχε επικρατήσει νωρίτερα του Πάμπλο Καρένο Μπούστα.

Ο αποκλεισμός βάζει τέλος στο όνειρο του Τζόκοβιτς για το «Golden Slam», με τον Σέρβο να έχει ήδη κατακτήσει το Australian Open, το Roland Garros και το Wimbledon.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης