Basket Talk

Άρης: Συμφωνία με Ντραγκίτσεβιτς για την άρση του ban

Άρης: Συμφωνία με Ντραγκίτσεβιτς για την άρση του ban

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τα οφειλόμενα.

Ένα «πονοκέφαλο» λιγότερο, αναφορικά με τα ban που μετρά στην... πλάτη της, με συνέπεια να μην μπορεί να κινείται με ελευθερία στη μεταγραφική αγορά τα τελευταία χρόνια, έχει από σήμερα (29/07) η ΚΑΕ Άρης

Οι διοικούντες την εταιρεία, όπως γνωστοποίησαν, κατέληξαν σε συμφωνία με τον Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς και τον εκπρόσωπό του, Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς, για τα οφειλομένα προς τον Σέρβο πάουερ φόργουορντ, που θήτευσε στον Άρη την περίοδο 2016-2017. Αμφότεροι εισέπραξαν χρήματα, υπέγραψαν τα σχετικά συμφωνητικά, τα οποία απεστάλησαν στη FIBA και αναμένεται η αφαίρεση του σχετικού ban, με συνέπεια- όταν αυτό συμβεί- τα ban για τους Θεσσαλονικείς να «πέσουν» στα 6. 

Καταγγελία, στον ΕΣΑΚΕ, αντίθετα, έγινε από τον Σπύρο Μούρτο σε βάρος της «κίτρινης» ΚΑΕ, καθώς καθυστέρησε η τελευταία μια δόση προς τον καλαθοσφαριστή, σε ό,τι αφορά χρήματα που του οφείλει. Το ζήτημα, όπως τονίζεται, από τους διοικούντες της ομάδας διευθετηθεί άμεσα και δεν επηρεάζει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης