Football Talk

Γιουβέντους: Δίνει 6 εκατομμύρια για τον επόμενο Νεϊμάρ στη Σάντος!

Γιουβέντους: Δίνει 6 εκατομμύρια για τον επόμενο Νεϊμάρ στη Σάντος!
Μετά τον Νεϊμάρ, η Σάντος φαίνεται πως έβγαλε και άλλο ταλέντο. Το όνομα αυτού Κάιο Ζορζ και όπως όλα δείχνουν επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι η Γιουβέντους.

Όπως αναφέρει το footballitalia, η Γιουβέντους είχε σταμπάρει καιρό τώρα τον νεαρό φορ, όπως και η Μίλαν μαζί με την Μπενφίκα. Ωστόσο, φαίνεται πως οι «μπιανκονέρι» κέρδισαν την κούρσα αυτή και ήρθαν σε συμφωνία με τον Κάιο Ζορζ.
 
O Βραζιλιάνος σέντερ φορ έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Η «Γηραιά Κυρία» προσπαθεί να τον πάρει από τώρα χωρίς να περιμένει το τέλος του έτους, οπότε διαπραγματεύεται με τη Σάντος.

Σύμφωνα με την UOL Esporte στη Βραζιλία, η Γιούβε προτείνει 3 εκατομμύρια ευρώ και η Σάντος θέλει 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει επίσης το ζήτημα των προμηθειών, στις οποίες θα πρέπει να πληρώσει τόσο στον μάνατζερ του όσο και στην οικογένειά του για τη μεσολάβηση της συμφωνίας.

Έτσι αναμένεται να κοστίσει στη Γιουβέντους περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ, με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

 


Ο 19χρονος (γεννημένος στις 24/01/2002) επιθετικός είναι το «next big thing» που πιστεύουν πολλοί στην Βραζιλία. Οι ικανότητές του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες με τον νεαρό να μετράει, από το 2018 που έχει ξεκινήσει την καριέρα του στα γήπεδα της χώρας του, 79 εμφανίσεις, 17 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Κάιο Ζορζ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη έναν τίτλο στο ενεργητικό του, μιας και έχει αναδειχθεί πρωταθλητής κόσμου με την φανέλα της «σελεσάο» στο Mundial U17 το 2019.

www.bnsports.gr 


 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης