Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διεγνώσθη με αυτισμό ο πρωταγωνιστής του Prison Break - «Δεν είναι κάτι, που θα άλλαζα»

Διεγνώσθη με αυτισμό ο πρωταγωνιστής του Prison Break - «Δεν είναι κάτι, που θα άλλαζα»
Ο Miller μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την διάγνωσή του με αυτισμό, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα
Ο Miller μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την διάγνωσή του με αυτισμό, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα.
Όπως ανέφερε ο 49χρονος ηθοποιός του Prison Break ανήκει μέσα στις ελάχιστες περιπτώσεις ενήλικων ανθρώπων, που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό σε αυτή την ηλικία. Συνήθως εμφανίζεται στην ηλικία των 2 ή 3 ετών.
«Δεν είναι κάτι, που θα άλλαζα. Έχει να κάνει με το ποιος είμαι και τι έχω πετύχει», ανέφερε ο ηθοποιός στην αρχή της ανάρτησής του.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του ένα λευκό φόντο και εξήγησε πως στην πραγματικότητα διαγνώστηκε με αυτισμό την προηγούμενη χρονιά. «Αυτό το φθινόπωρο σηματοδοτεί έναν χρόνο από όταν έλαβα την άτυπη διάγνωση του αυτισμού μου», ανέφερε.
 


Στην συνέχεια δήλωσε πως ήδη το είχε καταλάβει καιρό πριν, όμως τότε έγινε και επίσημο: «Προηγήθηκε μία αυτοδιάγνωση. Ακολούθησε μία επίσημη διάγνωση. Πρόκειται για μία μακρά, δύσκολη διαδικασία, που σίγουρα χρειάζεται μια αναβάθμιση. Είμαι μεσήλικας άνδρας, όχι 5 χρονών».
 Τέλος ανέφερε πως νιώθει τυχερός, που είχε την δυνατότητα να λάβει μία διάγνωση, καθώς «δεν είναι ένα προνόμιο, που απολαμβάνουν πολλοί». Όμως, παραδέχτηκε πως ενώ είναι κάτι, που του προκάλεσε σίγουρα σοκ, δεν τον εξέπληξε.

 
«Δεν ξέρω πολλά για τον αυτισμό. Μπορώ να μοιραστώ την δική μου εμπειρία, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του συνόλου. Αυτή την στιγμή, χρέος μου είναι να ελέγξω την κατανόησή μου, επανεξετάζοντας τα τελευταία 5 χρόνια υπό μία διαφορετική οπτική», τόνισε ο ηθοποιός.
 
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης