Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Μοιράζει έπαθλο 1.000.000 ευρώ το Εθνικό Λαχείο

tags :
Μοιράζει έπαθλο 1.000.000 ευρώ το Εθνικό Λαχείο

Στις 29 Ιουλίου η πρώτη κλήρωση της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου

Διαθέσιμοι στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στους πλανόδιους λαχειοπώλες σε όλη τη χώρα είναι οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου.
Η 251η έκδοση του παιχνιδιού προσφέρει το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ και πολλά ενδιάμεσα κέρδη έως και 100.000 ευρώ.
Η πρώτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 29 Ιουλίου και ήδη οι φίλοι του ιστορικού παιχνιδιού προμηθεύονται τους νέους λαχνούς τους.

«Το Εθνικό Λαχείο έχει το δικό του φανατικό κοινό, που φροντίζει πάντα να παίρνει μέρος στις κληρώσεις όλων των εκδόσεων.
Έχουμε πελάτες που αγοράζουν για χρόνια τον ίδιο αριθμό.
Είναι το μόνο παιχνίδι που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.
Ο μηχανισμός κληρώσεων του Εθνικού Λαχείου είναι διαφορετικός από τα άλλα λαχεία ή τα παιχνίδια του ΟΠAΠ.
Προσφέρει, όμως, υψηλές πιθανότητες κέρδους με πολλά ενδιάμεσα έπαθλα έως και 100.000 ευρώ», σύμφωνα με τον Γιάννη Πούλο, υπεύθυνο ενός καταστήματος ΟΠAΠ στους Αγίους Αναργύρους.
Το λαχείο πωλείται συνήθως για κάθε κλήρωση σε δεκάδες, αξίας 40 ευρώ η κάθε μια, καθώς η αξία του κάθε τεμαχίου ανέρχεται στα 4 ευρώ.
«Κάποιος μπορεί να συμμετάσχει με ένα έως και δέκα τεμάχια με τον ίδιο αριθμό.
Αν μετά από μία κλήρωση δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, ο παίκτης συνεχίζει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό.
Πρέπει απλά να προμηθευτεί το λαχείο της επόμενης κλήρωσης, το αργότερο μια μέρα πριν από αυτή», εξηγεί ο κ. Πούλος.

Ο μηχανισμός των κληρώσεων

Σε κάθε έκδοση πραγματοποιούνται τέσσερις κληρώσεις, με πολλά ενδιάμεσα έπαθλα. Κάθε μια από τις οποίες κληρώσεις περιλαμβάνει υπο-κληρώσεις σε διαφορετικές ημέρες.
Συνολικά, σε κάθε έκδοση κυκλοφορούν 184.000 μοναδικοί αριθμοί.
Κάθε αριθμός που κληρώνεται βγαίνει από το παιχνίδι, αυξάνοντας τις πιθανότητες των λαχνών που παραμένουν στο παιχνίδι μέχρι και την τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης που κληρώνεται ο μεγάλος λαχνός του 1.000.000 ευρώ.
«Σε αυτή την έκδοση οι κληρώσεις ξεκινούν στις 29 Ιουλίου και ολοκληρώνονται στις 15 Οκτωβρίου.
Οι παίκτες του Εθνικού Λαχείου που δεν κέρδισαν κάποιο χρηματικό ποσό στη διάρκεια μιας έκδοσης, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν ανανέωση για την Α’ κλήρωση της επόμενης έκδοσης. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν λήγοντα μονό ή ζυγό αριθμό ανάλογα με τον λήγοντα του Μεγάλου Λαχνού», προσθέτει ο κ. Πούλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης