Basket Talk

Αγραβάνης: «Καθοριστική η παρουσία του κόουτς Σκουρτόπουλου για να έρθω στον Ηρακλή»

Αγραβάνης: «Καθοριστική η παρουσία του κόουτς Σκουρτόπουλου για να έρθω στον Ηρακλή»
Απόλυτα χαρούμενος και ευτυχισμένος με τη μεταγραφή του στον Ηρακλή εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Αγραβάνης.

Ο 22χρονος γκαρντ-φόργουορντ, Γιάννης Αγραβάνης, μίλησε στην ΚΑΕ του «Γηραιού» τόσο για τη μεταγραφή του στην ομάδα, όσο και για τον κόουτς Σκουρτόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και για τους στόχους του συλλόγου στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Αγραβάνης:

Για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος, που θα παίξω στον Ηρακλή, μια πολύ ιστορική ομάδα, με πιστό κοινό. Πιστεύω πως είμαι έτοιμος και αποφασισμένος να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της.
Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η παρουσία του κόουτς Σκουρτόπουλου. Τον είχα προπονητή στην Εθνική ομάδα, σ' ένα από τα "παράθυρα", ενόψει του Ευρωμπάσκετ και είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Ο Ηρακλής είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες, είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και μόνο ψηλότερα μπορεί να βρεθεί τη νέα σεζόν».

Για τις προσδοκίες που έχει για τη νέα σεζόν:

«Γνωρίζω ότι ο Ηρακλής θέλει να δημιουργήσει έναν δυνατό ελληνικό κορμό. Με κάποιους παίκτες του υπήρξα συμπαίκτης στις Εθνικές ομάδες.

Είναι παιδιά με κίνητρο και φιλοδοξίες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο της. ο μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψουμε όλοι σκληρά και θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, προκειμένου να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης