Face to Face

Ο Μάριος Καπότσης στο BN Sports: «Η Ιταλία έβγαλε αντίδραση – Τέτοιες εμφανίσεις “χτίζουν” αυτοπεποίθηση»

Ο Μάριος Καπότσης στο BN Sports: «Η Ιταλία έβγαλε αντίδραση – Τέτοιες εμφανίσεις “χτίζουν” αυτοπεποίθηση»

Ο Μάριος Καπότσης μίλησε στο BN Sports για τον αγώνα με την Ιταλία, αλλά και τις εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τι σημαίνουν για την συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική έφτασε μία «ανάσα» από μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Ιταλία, καθώς στο τρίτο οκτάλεπτο του αγώνα έφτασε να προηγείται με 6-2. Στην τελευταία περίοδο οι Ιταλοί ανέβασαν ρυθμό και με ένα σερί 4-0 ισοφάρισαν για το τελικό 6-6, στερώντας μία δεύτερη διαδοχική μεγάλη νίκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μιλώντας για τον αγώνα, ο Καπότσης τόνισε πως έπαιξε ρόλο το ταλέντο της Ιταλίας στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, ενώ τόνισε τέτοιες εμφανίσεις ανεβάζουν το ηθικό, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Για τον αγώνα: «Η Εθνική Ιταλίας είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια και έχει έρθει εδώ για να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, ήταν αναμενόμενο να βγάλουν αντίδραση, αυτό έγινε στο τελευταίο οκτάλεπτο. Όπως είχαμε εμείς ένα σερί στο τρίτο και πετύχαμε τους τέσσερις πόντους, έτσι είχαν και αυτοί στο τέλος.

Είχαν βοήθεια από τους διαιτητές, όποιος είδε τον αγώνα μπορεί να το καταλάβει, κέρδισαν 15 αποβολές, εκ των οποίων οι επτά στο τελευταίο οκτάλεπτο, ενώ εμείς μόλις 7. Όπως και το πέναλτι, το οποίο ήταν μία λάθος πάσα. Όταν παίζεις με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο και υπάρχει μία βοήθεια, τότε είναι φυσικό να βγει μία αντίδραση».

Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Οι εμφανίσεις μας είναι αρκετά καλές, κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, μιλάμε άλλωστε για έναν όμιλο. Ανεξάρτητα του αν τερματίσεις πρώτος ή τέταρτος, θα παίξεις με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ειδικά αν δει κανείς τι γίνεται στον άλλο όμιλο. Υπάρχουν ομάδες όπως η Κροατία, η Σερβία, το Μαυροβούνιο και η Ισπανία, που παίζουν πολύ καλό πόλο.

Οι Αυστραλοί νίκησαν τους Κροάτες, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στο άθλημα. Είτε τερματίσεις στην πρώτη, είτε στην τέταρτη θέση, σίγουρα θα έχεις ένα καλό αντίπαλο που θα διεκδικεί ένα μετάλλιο. Το καλό είναι πως τέτοιες εμφανίσεις χτίζουν αυτοπεποίθηση, ελπίζω αυτό να μας βοηθήσει και στα υπόλοιπα παιχνίδι».

Για την κατάσταση με τον κορονοϊό: «Στο Ολυμπιακό χωριό η κατάσταση είναι αρκετά καλή, όλοι είναι πολύ προσεκτικοί και κάνουμε κάθε μέρα τεστ. Δεν έχουμε επαφή με τον έξω κόσμο, πηγαίνουμε στον χώρο που γίνονται οι αγώνες και οι προπονήσεις και μετά επιστρέφουμε. Υπάρχει υπευθυνότητα από όλους και η κατάσταση αντιμετωπίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Μάριος Αγγελέτος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης