Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέο κατάστημα ανοίγει η Jysk στο River West

tags :
Νέο κατάστημα ανοίγει η Jysk στο River West

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015

Σχετικά Άρθρα
Την Πέμπτη 29 Ιουλίου ανοίγει το νέο κατάστημα JYSK στο RIVER WEST OPEN (Λ. Κηφισού 98, Αιγάλεω), με το δίκτυο της δανέζικης αλυσίδας με είδη για το σπίτι να φτάνει πλέον τα 45 καταστήματα στην Ελλάδα. Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015.
Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της Lars Larsen στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας.
Η διοίκηση της εταιρείας, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, συνεχίζει το πλάνο επέκτασής της, που προβλέπει πολλά νέα καταστήματα αλλά και ανακαινίσεις υπαρχόντων καταστημάτων τα επόμενα χρόνια.
Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας, αναφέρει: «Η επέκταση του RIVER WEST ήταν για εμάς μια πολύ καλή ευκαιρία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το νέο μας κατάστημα, το τεσσαρακοστό πέμπτο στην Ελλάδα, θα στεγαστεί εκεί. Πάντα αναζητούμε σημεία στα οποία υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα και καλή πρόσβαση και το RIVER WEST OPEN σίγουρα έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις καθώς πέρα από τους κατοίκους του Αιγάλεω και των γύρω περιοχών αποτελεί προορισμό και για κατοίκους άλλων περιοχών της Αθήνας.
Η JYSK έχει πλέον εδραιωθεί ως μια μεγάλη αλυσίδα στον χώρο των ειδών σπιτιού, κήπου και ύπνου και έχει αποκτήσει πιστούς πελάτες στην Ελλάδα.
Η εμπειρία μας από τη δημιουργία πάνω από 3.000 καταστημάτων σε 51 χώρες στον κόσμο αλλά και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από το 2015 στην Ελλάδα μάς βοηθάει να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που προκύπτουν από την πανδημία και συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά για την προετοιμασία και άλλων νέων καταστημάτων τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία.
Ταυτόχρονα σύντομα θα ξεκινήσει και ένα πλάνο ανακαινίσεων καταστημάτων που έχουν ήδη αρκετά χρόνια λειτουργίας, με βάση το νέο concept που εφαρμόζεται ήδη στα νέα μας καταστήματα και προσφέρει μια ακόμα καλύτερη αγοραστική εμπειρία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης