Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Σάκκαρη: «Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα – Ευχαριστώ όλους όσους με βλέπουν» (video)

Σάκκαρη: «Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα – Ευχαριστώ όλους όσους με βλέπουν» (video)
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τις πρώτες τις εμπειρίες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ τόνισε πως μέχρι στιγμή έχει δώσει μόνο όσα χρειάζονται για να πάρει τις δύο νίκες.
Σχετικά Άρθρα

Η Σάκκαρη είχε εύκολο έργο απέναντι στην Νίνα Στογιάνοβιτς, επικρατώντας 2-0 (6-1 και 6-2) και πήρε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Η Ελληνίδα επέβαλε από την πρώτη στιγμή τον ρυθμό της, μην αφήνοντας περιθώρια στην Σέρβα.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, η ίδια παραδέχθηκε πως δεν έχει δώσει ακόμα το κάτι παραπάνω στους αγώνες: «Αγωνιστικά και στα δύο ματς, δεν έχω κάνει κάτι το φοβερό. Έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω, αλλά νομίζω ότι όταν το θες πάρα πολύ και παίζεις με πολλή ψυχή και καρδιά, αυτό ξεπερνάει και το αγωνιστικό επίπεδο».

Αναφορικά με την υποστήριξη που έχει λάβει: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ξυπνούν νωρίς και με βλέπουν. Τους αγαπώ και τους ευχαριστώ που μας στηρίζουν, γιατί εδώ δεν είμαι σαν Μαρία Σάκκαρη, είμαι σαν Ελλάδα. Ελπίζω να τους κάνουμε πολύ περήφανους στο τέλος της διοργάνωσης».

«Είναι πολύ ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα, είναι πολύ ωραία. Στην αρχή ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί έχω συνηθίσει να βλέπω τα ίδια άτομα συνέχεια, αλλά μετά συνήθισα και μου άρεσε να βλέπω όλους αυτούς τους αθλητές. Δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος, μπορεί ο άλλος να είναι ένας φοβερός αθλητής στο άθλημά του και να μην το γνωρίζεις! Γενικά περνάμε πολύ ωραία, χθες μου κάνανε και ένα πολύ ωραίο δώρο και κόψαμε και τούρτα (σ.σ. είχε γενέθλια), γενικά είναι όλα υπέροχα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης