Football Talk

Μαρινός Ουζουνίδης: «Παρελθόν» από την Κραϊόβα παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου, και το 50% ποσοστό επιτυχίας νικών!

Μαρινός Ουζουνίδης: «Παρελθόν» από την Κραϊόβα παρά την κατάκτηση του Κυπέλλου, και το 50% ποσοστό επιτυχίας νικών!

Απρόσμενη ήταν η κατάληξη της προπονητικής πορείας του Μαρίνου Ουζουνίδη στην Κραϊόβα, με τον Έλληνα τεχνικό να απολύεται από την ομάδα της Ρουμανίας, έχοντας ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά νικών στα παιχνίδια που έδωσε!

Σχετικά Άρθρα

Την εντυπωσιακή του περσινή πορεία με την Κραϊόβα δεν κατάφερε να συνεχίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το «τιμόνι» της ρουμάνικης ομάδας, παρά το γεγονός πως πέρυσι την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ συνολικά επικράτησε, ακριβώς στο 50% των αναμετρήσεων που έδωσε.

Αναλυτικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος παρέμεινε για 168 ημέρες στην Ρουμανία, έδωσε 26 ματς με την Κραϊόβα σε όλες τις διοργανώσεις, κέρδισε τα 13, έχασε 6, ενώ μέτρησε και 7 ισοπαλίες, εκ των οποίων οι 5 χαρακτηρίζονται «λευκές»!

Επιπλέον, η ομάδα του δεν δέχθηκε γκολ στα 15 από τα 26 παιχνίδια που έδωσε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της, ενώ σε μόλις μία αναμέτρηση βρέθηκε να έχει δεχθεί περισσότερα από ένα γκολ, στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο!

Oyzoynidis_1.jpg

Αν μάλιστα σε όλα αυτά, προσθέσει κανείς και το γεγονός πως πριν από ένα δίμηνο, ο Έλληνας προπονητής επικράτησε στον τελικό του Κυπέλλου Ρουμανίας με 3-2 της Άστρα Τζιούρτζιου, χαρίζοντας στην Κραϊόβα μόλις τον δεύτερο τίτλο της στην εν λόγω διοργάνωση εντός του 21ου αιώνα, αντιλαμβάνεται κανείς πως… μόνο αγωνιστικός δεν είναι ο λόγος που ο Ουζουνίδης δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πλέον, ο ίδιος αναζητά τον 11ο διαφορετικό προπονητικό «σταθμό» της καριέρας του, με την μοναδική φορά που έχει βιώσει κάτι ανάλογο και έχει αποχωρήσει από κάποιον σύλλογο, ενώ μετρά ποσοστό επιτυχίας νικών, μεγαλύτερο ή ίσο του 50%, να έχει λάβει χώρα στην ΑΕΚ (18 νίκες σε 34 ματς)!

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο περιπτώσεων μάλιστα είναι πως σε αμφότερες ομάδες του, ο Έλληνας προπονητής είχε χρησιμοποιήσει στο διάστημα παρουσίας του, ακριβώς 31 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης