Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Τένις: Με το «δεξί» η Οσάκα!

Τένις: Με το «δεξί» η Οσάκα!
Η Ναόμι Οσάκα πέρασε εύκολα στον 2ο γύρο επικρατώντας με 2-0 σετ της Σάσαϊ Ζενγκ.
Σχετικά Άρθρα

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για την Ναόμι Οσάκα με την Νο2 του κόσμου να φτάνει σε μια εύκολη νίκη απέναντι στην Κινέζα Σάσαϊ Ζενγκ με 6-1, 6-4 παίρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο γύρο στο ντεμπούτο της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το καλό service, αλλά και η επιβλητική παρουσία της πάνω στο φιλέ (11/15) ήταν τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην Γιαπωνέζα, η οποία δεν απέφυγε τα πολλά λάθη (26), ωστόσο σημείωσε μεγάλα hold τις στιγμές που η Ζενγκ προσπαθούσε να μπει και πάλι στο παιχνίδι.

Η Οσάκα κατέκτησε τα πρώτα 5 games, αν και στο 5ο χρειάστηκε να “σβήσει” τρεις break-points της Ζενγκ, με την Κινέζα να μειώνει σε 5-1, αλλά την Γιαπωνέζα να φτάνει στην κατάκτηση σημειώνοντας το 2ο love game στο set.

Στο 2ο σκέλος του αγώνα η Οσάκα χρειάστηκε μόλις ένα break, αλλά και ένα ακόμη τεράστιο hold (5-3) με την Ζενγκ να σώζει προσωρινά 2 match-point μειώνοντας σε 5-4, αλλά στη συνέχεια η 23χρονη Γιαπωνέζα έκλεισε το set και το ματς και πάλι με love game φτάνοντας στη νίκη.

Στη συνέχεια η Νο2 του κόσμου θα αντιμετωπίσει την Ελβετίδα Βικτόρια Γκούλομπιτς, η οποία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κολομβιανής Μαρία Καμίλα Οσκόριο Σεράνο με 6-4, 6-1.


Αποκλεισμός «σοκ» για την Μπάρτι!


Η Νο1 του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι, πραγματοποίησε ίσως μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στην καριέρα της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ηττηθεί από την εξαιρετικά σταθερή στο παιχνίδι της Ισπανίδα και Νο48 του κόσμου, Σάρα Σορίβες Τόρμο με 6-4, 6-3 μέσα σε 94 λεπτά.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης