Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Κορακάκη: «Εξαιτίας του covid είχα να κάνω τελικό στο 10αρι δύο χρόνια» (video)

Κορακάκη: «Εξαιτίας του covid είχα να κάνω τελικό στο 10αρι δύο χρόνια» (video)
Μία γλυκόπικρη γεύση άφησε στην Άννα Κορακάκη η έκτη θέση στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού στο Τόκιο.
Σχετικά Άρθρα

Η Ολυμπιονίκης έκανε ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον προκριματικό και στον τελικό δεν ήρθε μεν το μετάλλιο, ωστόσο κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, κάτι που της άφησε μία ικανοποίηση εν όψει και του 25αριου σπορ πιστολιού.

«Η αλήθεια είναι πως χαίρομαι για την εμφάνιση στους προκριματικούς που ήταν μεγάλη. Μόλις βγήκα από τον τελικό και μου διαφεύγει το γεγονός ότι για τρίτη φορά σε 3 προσπάθειες, ήμουν σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων. Και μάλιστα μετά από αυτή την πανδημία που με άφησε πίσω. Εξαιτίας του covid είχα να κάνω τελικό στο 10αρι δύο χρόνια. Έμεινα πίσω σε φυσική κατάσταση, ωστόσο χάρηκα που έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ στα προκριματικά, αλλά και για την 6η θέση. Έδωσα το 100% και ελπίζω σε κάτι καλύτερο στα 25 μέτρα» ανέφερε η πρωταθλήτρια από την Δράμα.

Νωρίτερα, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε πως το μετάλλιο χάθηκε ουσιαστικά εξαιτίας του timing στο οποίο έκανε την κακή της βολή.

«Παίζει μεγάλο ρόλο το πότε θα γίνει η άσχημη βολή γιατί όλες θα έχουν μια κακή βολή. Είναι η μόνη στενοχώρια μου που η Ουκρανή και η Κινέζα στην επόμενη βολή αφού αποκλείστηκα, έριξαν άσχημη βολή. Αν το έκαναν νωρίτερα θα ήμουν μέσα στα μετάλλια. Είμαι περήφανη όμως για την έκτη θέση. Πλέον στο 25αρι στις 29 και 30 του μηνός πρέπει να κρατήσω δυνάμεις. Κι εκεί στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό. Εκεί με το νέο format των τελικών θα είναι… ρώσικη ρουλέτα. Εκεί δεν μπορείς να στοιχηματίσεις για τα μετάλλια. Όλα είναι ανοιχτά» δήλωσε μεταξύ άλλων η Κορακάκη.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης