Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Γκιώνης: «Πρέπει να ματώσεις για να πάρεις πόντο»

Γκιώνης: «Πρέπει να ματώσεις για να πάρεις πόντο»

Στον επόμενό του αντίπαλο για τη φάση των «32» του Ολυμπιακού τουρνουά αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Σχετικά Άρθρα

Πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση ο Παναγιώτης Γκιώνης νίκησε με 4-1 γκέιμ τον Αιγύπτιο Αχμέντ Σαλέχ και προκρίθηκε στη φάση των «32» του Ολυμπιακού τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ο 42χρονος πρωταθλητής μετά τον αγώνα του αναφέρθηκε πιο πολύ στον επόμενό του αντίπαλο, τον Κορεάτη Γκέονγκ, και λιγότερο στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι καλός, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Ο αρχικός μου στόχος επετεύχθη είμαι στους «32». Επόμενος στόχος είναι να περάσω στους «16» και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ο Κορεάτης πολύ καλός τον ξέρω ως παίκτη και ήδη τον μελετάω. Απλά δεν ξέρω πως θα αντιδράσει στο παιχνίδι μου δεν έχω παίξει ποτέ μαζί του. Είναι πολύ σταθερός και συγκεντρωμένος παίκτης, δεν κουράζεται ποτέ όπως όλοι οι Κορεάτες και θα πρέπει να ματώσεις για να πάρεις τον πόντο».

Πάει πάρα πολύ καλά αμυντικά, αλλά αύριο θα πρέπει να πάει καλά και επιθετικά: «Αύριο δεν αρκεί μόνο η άμυνα θα πρέπει να πάει καλά και  επίθεση για να μπορέσω να κερδίσω πόντους. Είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μπορείς να είσαι χαλαρός ούτε δευτερόλεπτο.

Κρατάω δυνάμεις γιατί είμαι 41 και πρέπει να κάνω την αποκατάστασή μου για να είμαι όσο καλύτερα μπορώ. Θέλει και τύχη για να προχωρήσεις».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης