Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: «Σίφουνας» ο Παναγιώτης Γκιώνης (video)

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: «Σίφουνας» ο Παναγιώτης Γκιώνης (video)

Στην του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες, ο 41ος ετών αθλητής του πινγκ πονγκ, πραγματοποίησε ένα απλό ζέσταμα κόντρα στον Σέρβο Ζολτ Πέτο και τον νίκησε με 4-0 σετ. 

Σχετικά Άρθρα

«Φύλλο και φτερό» έκανε ο Παναγιώτης Γκιώνης τον Σέρβο, Ζολτ Πέτο στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά στο Πινγκ Πονγκ. Άνετη νίκη με 4-0 σετ (11-6, 11-8, 11-9, 11-8) για τον Έλληνα άσο, που ισοφάρισε με την 5η συμμετοχή του τον σπουδαίο Καλλίνικο Κρεάνγκα.

Η παράδοση μίλησε και η συνήθης υπεροχή του Γκιώνη κόντρα στον 33χρονο Σέρβο επαληθεύτηκε. Σε κάτι παραπάνω από ένα ημίωρο, φρόντισε να πάρει τα 4 νικηφόρα σετ και να μπει ξεκούραστος στον επόμενο γύρο. Ο Γκιώνης, παίζοντας κλασικά με το αμυντικό στιλ του, βρέθηκε σε καλή βραδιά και ο Πέτο δεν αποτέλεσε εμπόδιο που θα τον άγχωνε.

Το πρώτο σετ έληξε με 11-6, στο 2ο και το 3ο σετ είχε μερικές δυσκολίες, εντούτοις τις ξεπέρασε με 11-8 και 11-9 αντίστοιχα, για να κλείσει το παιχνίδι με 11-8.

Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα πρωταθλητή, είναι ο Αιγύπτιος, Αχμέντ Σαλέχ. Σε περίπτωση νέας νίκης, τον περιμένει στον 3ο γύρο, ο Κορεάτης Τζέουνγκ Γιουκ Σικ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης