Basket Talk

NBA Finals: Φίλοι των Bucks αγόρασαν εισιτήριο του Game 6 στον πιο πιστό οπαδό της ομάδας

NBA Finals: Φίλοι των Bucks αγόρασαν εισιτήριο του Game 6 στον πιο πιστό οπαδό της ομάδας
Αλληλέγγυα κίνηση από τους φιλάθλους των «Ελαφιών» που έκαναν σπουδαίο δώρο σε γνωστό οπαδό των Bucks.
Σχετικά Άρθρα
O Paul Henning είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής των Bucks, το κοινό του Milwaukee το γνωρίζει και μέσω μιας καμπάνιας στο GoFundMe αποφάσισε να του δωρίσει ένα εισιτήριο για τον αγώνα των ονείρων του, το Game 6 των Τελικών του NBA.

Η πρωτοβουλία πάρθηκε από τον Eddi Sauer, φίλο του Paul, που ζήτησε από τους υπόλοιπους φιλάθλους των Bucks να μαζέψουν ένα ποσό κοντά στα 2.000 δολάρια για να μπορέσει ο Henning να δώσει το «παρών» στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο Fiserv Forum.

Φέτος έχει θαυμάσει την αγαπημένη του ομάδα μόλις τέσσερις φορές. Οι τρεις από αυτές ήταν στα playoffs, κόντρα σε Nets, Hawks αλλά και στην τρίτη αναμέτρηση των Τελικών του NBA. Η λατρεία του για τους Bucks είναι γνωστή, καθώς ο Paul Henning συνέχιζε να στηρίζει έμπρακτα το Milwaukee ακόμα και σε χρονιές που τα «Ελάφια» δεν είχαν και την καλύτερη δυνατή ομάδα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν εκτοξευθεί, καθώς το σύνολο του Mike Budenholzer απέχει μόλις μια νίκη από το να πάρει ξανά το πρωτάθλημα έπειτα από 50 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Henning, το Milwaukee ανταπέδωσε αυτή τη σχέση αγάπης, δίνοντας του τη δυνατότητα να δει από κοντά μια αναμέτρηση που αναμένεται να είναι η σημαντικότερη στην ιστορία του Wisconsin.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης