Χρηματιστήριο

ΧΑ: Προς αναζήτηση κατεύθυνσης – Προσπάθεια να αντιδράσει περιμένουν οι αναλυτές

ΧΑ: Προς αναζήτηση κατεύθυνσης – Προσπάθεια να αντιδράσει περιμένουν οι αναλυτές
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχή της Motor Oil, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη έκδοση ομολόγου με πολύ καλό επιτόκιο
Σχετικά Άρθρα

Με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού και στις διεθνείς εξελίξεις θα είναι και σήμερα οι επενδυτές, ενώ οι αναλυτές περιμένουν να προσπαθήσει να αντιδράσει η αγορά μετά την πτώση των τελευταίων ημερών.
Οι επενδυτές παραμένουν ανήσυχοι λόγω της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα, η οποία δημιουργεί κινδύνους στην πορεία του τουρισμού.
Ο χαμηλός τζίρος από την άλλη δε βοηθάει στο να εκδηλωθεί μία καλή αντίδραση.
Οι επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές που διόρθωσαν και έχουν πλέον πιο ελκυστική αποτίμηση θα μπορούσαν να στηρίξουν τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
Αναλυτές σημειώνουν πως αν η αγορά δεν κρατήσει τις 860 μονάδες θα μπορούσε να κινηθεί προς την επόμενη στήριξη των 850 μονάδων.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχή της Motor Oil, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη έκδοση ομολόγου με πολύ καλό επιτόκιο, αλλά και η Παπουτσάνης, η οποία ανακοίνωσε σημαντική αύξηση πωλήσεων στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να ανακτήσει μέρος της πτώσης των προηγούμενων συνεδριάσεων λόγω και του εκτιμώμενου θετικού ανοίγματος των ευρωπαϊκών αγορών.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση σήμερα ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει πτωτική, με τον ΚΜΟ 30 ημερών στις 893 μονάδες. Σημεία στήριξης οι 850 και 840 μονάδες και σημείο αντίστασης οι 893 μονάδες.

Beta
Η μεταβλητότητα έχει επιστρέψει ενώ η εγχώρια αγορά διαπραγματεύεται σε τεχνικά υπερπουλημένα επίπεδα.
Παρά τα υπερπουλημένα επίπεδα οι επενδυτές μπορεί να διατηρήσουν την επιφυλακτική τους στάση στη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: include(views/ad_prestitial78.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898

Warning: include(views/ad_prestitial78.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898

Warning: include(): Failed opening 'views/ad_prestitial78.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.3/share/pear') in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898