πάμε euro

Ευνοήθηκε για πρώτη φορά από αυτογκόλ η Αγγλία, σε όλα τα EURO που έχει συμμετάσχει!

Ευνοήθηκε για πρώτη φορά από αυτογκόλ η Αγγλία, σε όλα τα EURO που έχει συμμετάσχει!

Ακόμη ένα αυτογκόλ σημειώθηκε στο φετινό EURO, με τον Κιάερ να είναι αυτός που προέβη σε λάθος, ευνοώντας την Αγγλία για πρώτη φορά στα EURO και μόλις για τρίτη σε κορυφαίες διοργανώσεις!

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται σαφώς για την διοργάνωση με τα περισσότερα αυτογκόλ, καθώς πλέον έχουν επιτευχθεί… όσα δεν είχαμε δει σε όλες τις υπόλοιπες αθροιστικά (11)! Παρόλα αυτά, μέχρι και χθες, οι Άγγλοι δεν είχαν την τύχη να βιώσουν ένα πρωτόγνωρο για αυτούς συναίσθημα, καθώς σε καμία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τον Εθνικών ομάδων που είχαν πάρει μέρος, δεν είχαν δει την… τύχη να τους χαμογελάει!

Το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε για να τους δικαιώσει, και ο αρχηγός της Δανίας, Σιμόν Κιάερ, στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την αναμέτρηση!
E5t8WckXwAEjQog_1.jpg

Αυτό ήταν το πρώτο αυτογκόλ που «υποδέχονται» με… ανοικτές αγκάλες οι Άγγλοι στα EURO, ενώ έχουν ευνοηθεί σε ακόμη δύο περιπτώσεις, με πιο πρόσφατη αυτή του Μουντιάλ του 2006!

Είναι ένας θετικός οιωνός πως η ισοφάριση στον ημιτελικό της Αγγλίας απέναντι στην Δανία έλαβε χώρα με έναν τρόπο που δεν είχαν βιώσει ποτέ, σε ένα τουρνουά που ποτέ δεν έχουν κατακτήσει; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης