Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Putin σε ανεμβολίαστους: Εκτός χώρων εργασίας, μπορεί να γίνουν διακρίσεις σε βάρος σας

Μήνυμα Putin σε ανεμβολίαστους: Εκτός χώρων εργασίας, μπορεί να γίνουν διακρίσεις σε βάρος σας
Οι άνθρωποι χωρίς εμβολιασμό ή ανοσία δεν θα μπορούν να δουλέψουν παντού είπε ο εκπρόσωπος του Putin
Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα στους ανεμβολίαστους κατά της covid ότι δεν θα μπορούν να εργαστούν παντού και ότι μπορεί να γίνουν διακρίσεις σε βάρος τους στέλνει το Κρεμλίνο, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία η Ρωσία δοκιμάζεται ιδιαίτερα από την πανδημία.
Είναι χαρακτηριστικό πως το τελευταίο 24ωρο η Ρωσία κατέγραψε 546 θανάτους από COVID-19, οι περισσότεροι επιβεβαιωμένοι θάνατοι μέσα σε μια μέρα από τον Φεβρουάριο.
«Η πραγματικότητα είναι ότι τέτοιου είδους διακρίσεις θα υπάρξουν αναπόφευκτα.
Οι άνθρωποι χωρίς εμβολιασμό ή ανοσία δεν θα μπορούν να εργαστούν παντού.
Δεν είναι δυνατόν.
Αυτό θα αποτελέσει απειλή σε αυτούς που είναι γύρω τους» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Dmitry Peskov, εκπρόσωπος του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin.
Ο Putin προειδοποίησε χθες ότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό σε κάποιες περιοχές της Ρωσίας επιδεινώνεται καθώς οι αρχές αρχίζουν να προωθούν την ιδέα τακτικών εμβολιασμών προκειμένου να προσπαθήσουν να ανακόψουν την αύξηση νέων κρουσμάτων.
Οι αρχές προσπαθούν να πείσουν αλλά και να υποχρεώσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν, προσφέροντας σε αυτούς που ανοσοποιούνται την ευκαιρία να κερδίσουν νέα αυτοκίνητα και διαμερίσματα, ενώ προειδοποιούν αυτούς που αρνούνται ότι κινδυνεύουν με απώλεια εσόδων και απόλυση.
Η Ρωσία έχει εγκρίνει τέσσερα εγχώριας παρασκευής εμβόλια και έχει πουλήσει το βασικό της σκεύασμα, το Sputnik V, σε πολλές ξένες χώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης