Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Στο +4% η Aegean – Η αύξηση, η κρατική ενίσχυση και οι προσδοκίες για τον τουρισμό

Στο +4% η Aegean – Η αύξηση, η κρατική ενίσχυση και οι προσδοκίες για τον τουρισμό
Η Βρετανική Κυβέρνηση εξετάζει τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών, όσον αφορά τους πλήρως εμβολιασμένους
Σχετικά Άρθρα

Σημαντική άνοδο καταγράφει από το ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης η μετοχή της Aegean, συμπληρώνοντας την τρίτη συνεχόμενη μέρα ανόδου.
Η μετοχή μετά και την είσοδο των νέων μετοχών από την πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου των 60 εκατ. ευρώ, βρέθηκε σήμερα μέχρι και τα 5,78 ευρώ για να κλείσει τελικά στα 5,65 ευρώ με άνοδο 3,86% και υψηλό όγκο 446 χιλ. τεμάχια. 
Τώρα, αναμένεται η κρατική ενίσχυσή ύψους 120 εκατ. ευρώ, ενώ οι προσδοκίες για την πορεία του τουρισμού και το γεγονός ότι η διοίκηση είχε πει πως θα σταματήσει να καίει χρήμα, βελτιώνουν την επενδυτική ψυχολογία.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με δημοσιεύματα η Βρετανική Κυβέρνηση εξετάζει τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών, όσον αφορά τους πλήρως εμβολιασμένους για τις χώρες της Ευρώπης.
Η αποτίμηση ανέρχεται στα 515 εκατ. ευρώ.
Η μετοχή έχει κάνει όγκο 399 χιλ. τεμάχια, εκ των οποίων περισσότερα από 50 χιλ. τεμάχια έγιναν στο ξεκίνημα καθώς υπήρχε μεγάλη εντολή αγοράς στο +6%.
Υπενθυμίζεται πως εταιρεία που συνδέεται με τον Παναγιώτη Λασκαρίδη απέκτησε 1,65 εκατ. μετοχές από την ΑΜΚ στα 3,20 ευρώ ανά μετοχή, εταιρεία του Ευτύχη Βασιλάκη και Γεώργιο Βασιλάκη 4,9 εκατ. μετοχές και η Autohellas 2,22 εκατ. μετοχές.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης