πάμε euro

EURO 2020: Μεγάλη μάχη στη Γλασκώβη, για την πρωτιά στο Λονδίνο

EURO 2020: Μεγάλη μάχη στη Γλασκώβη, για την πρωτιά στο Λονδίνο

Τσεχία, Αγγλία, Κροατία και Σκωτία θα παλέψουν για μία ακόμη φορά στους ομίλους της διοργάνωσης, έτσι ώστε να «κλειδώσει» η τελική βαθμολογία και τα εισιτήρια για την επόμενη φάση.

Μια τελευταία μάχη θα δώσουν οι ομάδες του 4ου ομίλου, προκειμένου να «σφραγίσει» η υπόθεση – πρόκριση στη φάση των «16» του EURO 2020. Αμφότερα ματς θα διεξαχθούν στις 22:00 (Κροατία – Σκωτία, Τσεχία – Αγγλία), καθώς είναι τα μοναδικά στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα.

 

Με το ενδιαφέρον στραμμένο στο Hampden

Αδιαμφισβήτητα το κρισιμότερο ματς από τα δύο είναι αυτό στη Γλασκώβη. Κροατία και Σκωτία θα δώσουν μάχη στο Hampden Park προκειμένου να διεκδικήσουν την τρίτη θέση του ομίλου.  Έπειτα από δύο αγωνιστικές οι δύο ομάδες έχουν καταφέρει να μαζέψουν μόλις από έναν βαθμό, με τους Κροάτες να υπερτερούν στην ισοβαθμία.

E4aBzQ0WYAIjIql.jpg

Μάχη κορυφής στο Wembley

Στο άλλο ματς του ομίλου, Τσεχία και Αγγλία θα κονταροχτυπηθούν στο Wembley την ίδια ώρα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν έχοντας από 4 βαθμούς, με κίνητρό τους να είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Ουσιαστικά οι δύο ομάδες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στους «16» της διοργάνωσης.

Να σημειωθεί πως οι Άγγλοι θα κληθούν να αγωνιστούν χωρίς τους Μέισον Μάουντ και Μπεν Τσίλγουελ καθώς τέθηκαν σε απομόνωση, μετά την επαφή τους με τον Μπίλι Γκίλμουρ.

Βαθμολογία:

Τσεχία 4

Αγγλία 4

Κροατία 1

Σκωτία 1

 

Οι προηγούμενες αγωνιστικές:

1η:

Αγγλία – Κροατία 1-0

Σκωτία – Τσεχία 0-2

2η:

Αγγλία – Σκωτία 0-0

Κροατία – Τσεχία 1-1

Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης