πάμε euro

UEFA: Έρευνα για ρατσιστικά συνθήματα των Ούγγρων οπαδών στο παιχνίδι με τη Γαλλία!

UEFA: Έρευνα για ρατσιστικά συνθήματα των Ούγγρων οπαδών στο παιχνίδι με τη Γαλλία!
Η UEFA είναι έτοιμη να αρχίσει έρευνα έναντι των οπαδών της Ουγγαρίας για το παιχνίδι κόντρα στην Γαλλία που έληξε 1-1.
Σχετικά Άρθρα
Με επίσημη ανακοίνωση της η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, ξεκινάει έρευνα για να διαπιστώσει εάν Ούγγροι οπαδοί είπαν ρατσιστικά συνθήματα εναντίων Γάλλων διεθνών, μεταξύ των οποίων οι Κιλιάν Μπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά. Μια ακόμη καταγγελία που έρχεται να προστεθεί σε αυτή που έχει ήδη ανακοινωθεί σχετικά με τις προσβολές του Αρναούτοβιτς στον Αλιόσκι, στην αναμέτρηση της Αυστρίας με τη Βόρεια Μακεδονία (είχαν νικήσει 3-1 οι Αυστριακοί).

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων (DPA) στη Βουδαπέστη, ακούγονταν θόρυβοι ζώων κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάθε φορά που ο Μπαπέ ακουμπούσε την μπάλα, ενώ προς τον Αλγερινής καταγωγής, Μπενζεμά, απευθύνονταν φυλετικά συνθήματα.

«Σύμφωνα με το άρθρο 31 παράγραφος 4 των πειθαρχικών κανονισμών της UEFA, έχει διοριστεί επιθεωρητής δεοντολογίας και πειθαρχίας για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας για ενδεχόμενα περιστατικά μεροληψίας που συνέβησαν στην "Πούσκας Αρένα" κατά τη διάρκεια των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 μεταξύ των Εθνικών ομάδων της Ουγγαρίας και της Πορτογαλίας στις 15 Ιουνίου 2021 και μεταξύ των Εθνικών ομάδων της Ουγγαρίας και της Γαλλίας, που έπαιξαν στις 19 Ιουνίου 2021», αναφέρεται στον ιστότοπο της UEFA.

Θυμίζουμε ότι περισσότεροι από 55.000 θεατές, κυρίως Ούγγροι, βρέθηκαν στο «Πούσκας Αρένα» για τον αγώνα εναντίον της Γαλλίας, καθώς η Βουδαπέστη είναι η μόνη πόλη που επιτρέπει την εκμετάλλευση της πλήρους χωρητικότητας του γηπέδου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης