Football Talk

Διαπραγματεύσεις για την παραμονή του Μοχάμεντ Ελνένι στην Άρσεναλ!

Διαπραγματεύσεις για την παραμονή του Μοχάμεντ Ελνένι στην Άρσεναλ!

Την παραμονή του Μοχάμεντ Ελνένι φαίνεται πως επιθυμεί ο Μικέλ Αρτέτα, με τον Αιγύπτιο μέσο να «εξαργυρώνει» την καλή σεζόν που πραγματοποίησε!

Κοντά στην παραμονή του στην Άρσεναλ φαίνεται πως βρίσκεται ο Μοχάμεντ Ελνένι, με τον Μικέλ Αρτέτα να είναι ικανοποιημένος από την μεστή χρονιά που πραγματοποίησε ο Αιγύπτιος, με αποτέλεσμα να σκοπεύει να του προτείνει ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Επιθυμία του Ελνένι βεβαίως είναι να παραμείνει στους «κανονιέρηδες» για 6η συνεχόμενη σεζόν, εξαιρώντας το διάστημα του δανεισμού του στην Τουρκία και την Μπεσίκτας, όντας ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τις 23 εμφανίσεις που πραγματοποίησε στην φετινή σεζόν στην Premier League!

Ο εν λόγω αριθμός βεβαίως αποτελεί προσωπικό ρεκόρ για τον ίδιο, με τις φιλοδοξίες του Ελνένι να ταυτίζονται με την επιθυμία της αγωνιστικής βελτίωσης της Άρσεναλ, με την μονοετή ανανέωση της συνεργασίας να φαντάζει η ιδανική περίπτωση και για τις δύο πλευρές. Οι συζητήσεις λοιπόν ξεκινούν, και όλα δείχνουν πως ο Ελνένι θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου και για την επόμενη σεζόν!

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης