Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στην Ντόρτμουντ για Σάντσο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στην Ντόρτμουντ για Σάντσο
Ο Τζέιντον Σάντσο έχει εξελιχθεί σε βασικό μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του καλοκαιριού, με τους «κόκκινους διαβόλους» να βελτιώνουν την προσφορά τους.
Ο Σάντσο αποτελεί βασικός στόχος της Γιουνάιτεντ τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας μάλιστα συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη. Μοναδικό εμπόδιο παραμένουν οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ, με τον γερμανικό σύλλογο να ζητά πάνω από 80 εκ. λίρες για το νεαρό Άγγλο. Η πρώτη προσφορά της Γιουνάιτεντ δεν έγινε δεχτή, η οποία ήταν περίπου 67 εκ. λίρες, συν άλλα 8 ως μπόνους επίτευξης στόχων.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Sky Sports», ο σύλλογος έχει καταθέσει νέα πρόταση, η οποία ξεπερνά τις 75 εκ. λίρες. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η απάντηση των Βεστφαλών, ωστόσο δεν βιάζονται. Πέραν του Σάντσο, η Ντόρτμουντ έχει να διαχειριστεί και την περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ, με το Νορβηγό να βρίσκεται στην λίστα τόσο της Τσέλσι, όσο και της Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα δημοσιεύματα από το Νησί κάνουν λόγο πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ετοιμάζει μία προσφορά που ξεπερνά τις 150 εκ. λίρες, για να φέρει το νεαρό επιθετικό στο Λονδίνο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης