Basket Talk

Εθνική ομάδα: Χειρουργείο ο Πρίντεζης - Χάνει το Προολυμπιακό τουρνουά!

Εθνική ομάδα: Χειρουργείο ο Πρίντεζης - Χάνει το Προολυμπιακό τουρνουά!
Νέο πλήγμα στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης αναμένεται να χάσει όλο το Προολυμπιακό τουρνουά.
Νέα απώλεια για τον Ρικ Πιτίνο, καθώς μετά τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Κώστα Παπανικολάου, ο Γιώργος Πρίντεζης θα απουσιάσει από το Προολυμπιακό τουρνουά. Ο έμπειρος φόργουορντ αντιμετώπιζε πρόβλημα στην ποδοκνημική και έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα της Παρασκευής (18/6) απέναντι στο Μεξικό για το «Ακρόπολις Eurobank», με το Νίκο Χουγκάζ να παίρνει την θέση του.

Τελικά όπως φάνηκε η ζημιά είναι πιο μεγάλη, με τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού να μην μπορεί να δώσει το «παρών» στην Βικτόρια για τις υποχρεώσεις της Εθνικής. Μάλιστα όπως τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, το πρόβλημα του 36χρονου θα τον αναγκάσει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Συγκεκριμένα είπε: «Μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου και ο Γιώργος Πρίντεζης θα χάσει το τουρνουά στον Καναδά. Έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, έχει κάνει μαγνητική, τον είδαν τρεις γιατροί και όλοι συμφωνούν πως πρέπει να κάνει επέμβαση. Σε περίπτωση που γίνει καλά και περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες πιστεύω πως θα είναι μαζί μας.

Είχε ενοχλήσεις, έκανε ένεση, δεν βοήθησε, δοκίμασε τα πάντα για να παίξει. Είναι ένας πολεμιστής, ήθελε να παίξει, αλλά πρέπει να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση. Και οι τρεις γιατροί που τον εξέτασαν συμφώνησαν πως πρέπει να χειρουργηθεί».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης