TV or not TV

Cosmote TV: Mπασκετικό υπερθέαμα με τους ημιτελικούς Ανατολής και Δύσης στο ΝΒΑ

Cosmote TV: Mπασκετικό υπερθέαμα με τους ημιτελικούς Ανατολής και Δύσης στο ΝΒΑ
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της Cosmote TV είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές αναμετρήσεις στο ΝΒΑ, ενώ δεν απουσίαζουν οι αγώνες ταχύτητας στη Formula 1 και το Moto GP αντίστοιχα.
Με το βλέμμα στραμμένο στο ΝΒΑ συνεχίζεται το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV αυτή την εβδομάδα. Οι ημιτελικοί Ανατολής και Δύσης βρίσκονται σε εξέλιξη και οι φίλοι του μπάσκετ θα απολαύσουν όλες τις σπουδαίες αναμετρήσεις που θα χρειαστούν για την ανάδειξη των φιναλίστ στις δύο περιφέρειες. Μεταξύ αυτών, και οι «μάχες» του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μπακς κόντρα στους Νετς.

Παράλληλα, το πρόγραμμα μεταδόσεων πλαισιώνουν το Grand Prix της Formula 1 στη Γαλλία, το Grand Prix Γερμανίας στο MotoGP, αγώνες τένις, μονομαχίες στο οκτάγωνο του UFC και ποδόσφαιρο στην άμμο.

ΝΒΑ: Οι ημιτελικοί Ανατολής και Δύσης συνεχίζονται

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς δίνουν μία κρίσιμη μάχη εναντίον των Νετς, οι οποίοι προηγούνται με 3-2 και βρίσκονται μία νίκη μακριά από τους τελικούς της Ανατολής. Θα καταφέρουν τα «ελάφια» να τους εμποδίσουν και να πάνε σε 7η αναμέτρηση; Η απάντηση θα δοθεί στο COSMOTE SPORT 4HD την Παρασκευή 18/6 στις 03.30. Παραμένοντας στην ανατολική περιφέρεια, οι Χοκς που προηγούνται με 3-2 νίκες επί των Σίξερς παίζουν στην έδρα τους το 6ο παιχνίδι της σειράς (Σάββατο 19/6, 02.30, COSMOTE SPORT 4HD).

Στη Δύση οι Κλίπερς υποδέχονται τους Τζαζ, στοχεύοντας στην 4η και τελευταία νίκη που θα τους στείλει στους τελικούς (Σάββατο 19/6, 05.00, COSMOTE SPORT 7HD).

Στα κανάλια COSMOTE SPORT οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν -εφόσον χρειαστεί- και τα 7α παιχνίδια των παραπάνω αντίπαλων ζευγαριών.

formula.jpg

Αγώνες ταχύτητας σε Γαλλία και Γερμανία


Οι λάτρεις της ταχύτητας θα μεταφέρονται καθημερινά μέσω του COSMOTE SPORT 5HD στο σιρκουί Paul Ricard της Γαλλίας, όπου οι κορυφαίοι πιλότοι της Formula 1 θα δώσουν τον έβδομο αγώνα της σεζόν. Στο πρόγραμμα μεταδόσεων συμπεριλαμβάνονται οι ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή 18/6, 12.20 & 15.50), (Σάββατο 19/6, 12.50), οι κατατακτήριες (Σάββατο 19/6, 15.50) και ο αγώνας της Κυριακής 20/6, που θα μεταδοθεί και σε 4Κ ποιότητα από το COSMOTE SPORT 4K της Νέας COSMOTE TV (18.00).

Την Κυριακή 20/6 στις 14.30 στην πίστα του Sachsenring της Γερμανίας, πραγματοποιείται ο όγδοος αγώνας της σεζόν του MotoGP, ο οποίος θα προβληθεί από το COSMOTE SPORT 7HD. Πριν από αυτόν, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλη τη δράση από τις ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή 18/6 - 10.50 & 15.05, Σάββατο 19/6 – 10.50 & 14.25) και τις κατατακτήριες (Σάββατο 19/6, 15.05).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης