πάμε euro

Euro 2020: Η UEFA θα επιβάλει πρόστιμα στις ομάδες αν οι παίχτες μετακινήσουν ξανά τα ποτά στις συνεντεύξεις τύπου!

Euro 2020: Η UEFA θα επιβάλει πρόστιμα στις ομάδες αν οι παίχτες μετακινήσουν ξανά τα ποτά στις συνεντεύξεις τύπου!
Η UEFA δεν είδε με καλό μάτι τις ενέργειες των Ρονάλντο και Πογκμπά.
Σχετικά Άρθρα

Οι ομάδες στο Euro 2020 κινδυνεύουν με πρόστιμα εάν οι παίκτες τους μεταφέρουν ξανά ποτά που παρέχονται από χορηγούς σε συνεντεύξεις τύπου, όπως έκαναν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Πολ Πογμπά τις τελευταίες ημέρες.

Τη Δευτέρα, ο αρχηγός της Πορτογαλίας, Ρονάλντο αφαίρεσε δύο μπουκάλια Coca-Cola και ενθάρρυνε τους ανθρώπους να πίνουν νερό.

Την επόμενη μέρα, ο μέσος της Γαλλίας, Πολ Πογκμπά, ως μουσουλμάνος, αφαίρεσε διακριτικά ένα μπουκάλι μπύρας Heineken.

Ο Ιταλός, Μανουέλ Λοκατέλι αντικατέστησε επίσης την Coca-Cola με νερό την Τετάρτη.

«Η UEFA υπενθύμισε στις συμμετέχουσες ομάδες ότι οι συνεργασίες είναι αναπόσπαστες για την παράδοση του τουρνουά και για τη διασφάλιση της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των νέων και των γυναικών», ανέφεραν την Πέμπτη οι διοργανωτές του τουρνουά.

Ο διευθυντής της διοργάνωσης, Μάρτιν Κάλεν, δήλωσε ότι οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τους κανονισμούς της ομοσπονδίας και του τουρνουά. Ωστόσο, είπε ότι κατανοεί τις ενέργειες των παικτών, όπως ο Πογκμπά, που το έκανε για θρησκευτικούς λόγους.

H UEFA υπενθύμισε τους κανονισμούς στις ομάδες, με τον Κάλεν να αφήνει να εννοηθεί ότι η πειθαρχική δράση είναι «πιθανή». Ειδικότερα η UEFA δεν προτίθεται να προσβάλει άμεσα παίκτες και τυχόν κυρώσεις εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των εθνικών ομοσπονδιών.

«Ποτέ δεν επιβάλλουμε πρόστιμο στους παίκτες απευθείας από την πλευρά της UEFA, θα το κάνουμε πάντα μέσω του συμμετέχοντος εθνικού συλλόγου και στη συνέχεια θα μπορούσαν να κοιτάξουν αν θα προχωρήσουν περισσότερο στον παίκτη, αλλά δεν πηγαίνουμε άμεσα προς τον παίκτη αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Κάλεν.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης