Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν ο σύζυγός της - Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη - Τα νέα στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση

Ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν ο σύζυγός της - Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη - Τα νέα στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
Η Αστυνομία έχει στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν ότι δολοφόνος της Καρολάιν είναι ο σύζυγός της
Σχετικά Άρθρα

Συνελήφθη ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, σύζυγος της Καρολάιν Κράουτς, καθώς ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σήμερα το πρωί από την Αλόννησο, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για την άτυχη κοπέλα, στη ΓΑΔΑ, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. είχε στα χέρια της νέα στοιχεία, όπως επιβεβαίωσε και με τις ανακοινώσεις της νωρίτερα. 

Η ομολογία

«Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά.
Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει με βία το μωρό στην κούνια.
Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε.
Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου και στη συνέχεια με μια μπλούζα της έκλεισα το στόμα και τη μύτη.
Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών.
Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά» φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ο 32χρονος δράστης.

Τα στοιχεία και τα SMS

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην εξιχνίαση του εγκλήματος οδήγησαν κάποιες ασάφειες σε σχέση με την αρχική κατάθεση του 32χρονου πιλότου.
Συγκεκριμένα:
α)Από το καταγραφικό των καμερών που υπήρχαν στο σπίτι του ζευγαριού, προέκυψε ότι οι κάρτες μνήμης έχουν αφαιρεθεί σε διαφορετική ώρα από την οποία έχει καταθέσει ο πιλότος ότι εισέβαλαν οι ληστές στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.
β)Το smartwatch που φορούσε η Καρολάιν στο χέρι της, φαίνεται πως έχει καταγράψει παλμούς και ώρα όπου έχει κατατεθεί ότι η 20χρονη είχε ήδη χάσει τη ζωή της.
γ)Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου, δείχνει και τηλεφωνικές επικοινωνίες, για τις οποίες δεν είχε κάνει λόγο στις καταθέσεις του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.  
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τα μηνύματα που αντάλλασσε τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι, σύμφωνα με τα οποία, η 20χρονη είχε εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή της να χωρίσει τον 32χρονο πιλότο και να πάρει μαζί της την μόλις 11 μηνών κόρη τους.
SMS που αποδεικνύουν τις προστριβές μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται πως υπήρχαν και το μοιραίο βράδυ, γεγονός που για την ΕΛΑΣ αποτέλεσε κίνητρο για την δολοφονία. 
Ο 32χρονος πιλότος φέρεται να είχε περιέλθει σε πολύ δύσκολη κατάσταση το τελευταίο διάστημα καθώς έβλεπε ότι η πίεση από την αστυνομία ήταν συνεχής.
Η αστυνομία ωστόσο, εδώ και μέρες ήταν πεπεισμένη ότι ποτέ δεν είχε γίνει ληστεία στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, αλλά κάτι συνέβη ανάμεσα στο ζευγάρι.
Ο σύζυγος φέρεται ότι μετά τη δολοφονία άφησε δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του το μωρό τους, το οποίο βρήκε λίγες ώρες αργότερα ο αστυνομικός που το κράτησε στην αγκαλιά του.
Μάλιστα, ενώ ισχυριζόταν ότι οι «ληστές» που περιέγραψε και έφτανε μέχρι και το όριο της «αναγνώρισης» σκότωσαν και τον σκύλο, φαίνεται ότι το σκυλάκι ήταν δεμένο από την κουπαστή στη σκάλα της μεζονέτας και κρεμάστηκε από το λουρί του πάνω στη φασαρία.
Η αντίστροφη μέτρηση για την εξιχνίαση της δολοφονίας ξεκίνησε όταν τα εγκληματολογικά εργαστήρια έδωσαν τις απαντήσεις που είχαν ζητήσει οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών για τα συγκεκριμένα αντικείμενα (κάμερα, κινητό Αναγνωστόπουλου, ρολόι της Καρολάιν). 

ΕΛ.ΑΣ.: Τα στοιχεία δεν μπορούσαν να περιμένουν

Όπως αναφέρθηκε στην ενημέρωση στη ΓΑΔΑ, τα νέα στοιχεία δεν μπορούσαν να περιμένουν ενώ όπως έγινε γνωστό, η επιχείρηση της ΕΛΑΣ θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο ο λόγος που αυτό δε συνέβη ήταν για να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο.
Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη το πρωί της Πέμπτης στην Αλόννησο, όπου σήμερα τελείται Τρισάγιο στη μνήμη της, προκειμένου να φέρουν στην Αθήνα τον σύζυγό της, που βρίσκεται εκεί, για να δώσει νέα κατάθεση. 
Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ τόνισαν:
«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις.
Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν.
Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο.
Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ.
Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα πρωινές ώρες ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στην Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας».
Η ενημέρωση έμεινε… εκεί, καθώς δεν ανακοινώθηκε κάποια εξέλιξη για την υπόθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης