Basket Talk

ΕΣΑΚΕ: «Ψηφίστε τους κορυφαίους της Stoiximan Basket League»

ΕΣΑΚΕ: «Ψηφίστε τους κορυφαίους της Stoiximan Basket League»
Τη δυνατότητα να επιλέξουν τους κορυφαίους παίκτες και τον καλύτερο προπονητή για τη σεζόν 2020-21 δίνει ο ΕΣΑΚΕ στους λάτρεις του μπάσκετ.
Η φετινή σεζόν στην Basket League ολοκληρώθηκε και ο ΕΣΑΚΕ δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να επιλέξει τους κορυφαίους παίκτες και τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Η φυσική παρουσία των φιλάθλων έλειψε από την Stoiximan Basket League της φετινής σεζόν. Οι φίλες και οι φίλοι του μπάσκετ, ο έκτος παίκτης του Πρωταθλήματος, ωστόσο, στήριξαν και αυτή την περίεργη και μεταβατική αγωνιστική χρονιά την Stoiximan Basket League και τώρα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην ανάδειξη των κορυφαίων!

Η ψηφοφορία για τον Stoiximan MVP of the Season και τις υπόλοιπες κατηγορίες των κορυφαίων της Stoiximan Basket League 2020-21 (καλύτερη πεντάδα, καλύτερος προπονητής, αμυντικός κ.ο.κ.) ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Κυριακής 27 Ιουνίου. Οι φίλαθλοι μπορούν να παίρνουν μέρος με μια ψήφο κάθε μέρα όσο διαρκεί η ψηφοφορία.

Με την συμμετοχή τους στην ψηφοφορία οι φίλες και οι φίλοι της Stoiximan Basket League έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για τα εξής καταπληκτικά δώρα:

– Τέσσερις υπογεγραμμένες φανέλες των ισάριθμων πρώτων ομάδων της βαθμολογίας της φετινής σεζόν, των Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Λαυρίου Megabolt, ΑΕΚ και Προμηθέα.
– Τέσσερις επίσημες μπάλες της Stoiximan Basket League Spalding TF-1000 Legacy προσφορά της Top-Trends

Η ανάδειξη των κορυφαίων του Πρωταθλήματος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς θα γίνει σε ποσοστό 40% από τις ψήφους των φιλάθλων και των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. και 60% των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων του Πρωταθλήματος.

Η ανάδειξη του δημοφιλέστερου παίκτη της Stoiximan Basket League γίνεται αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού!

Οι νικητές των δώρων θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη 29 Ιουνίου και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και με email».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης