Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τρία προϊόντα της Ήπειρος βραβεύτηκαν στα Superior Taste Awards 2021

Τρία προϊόντα της Ήπειρος βραβεύτηκαν στα Superior Taste Awards 2021

Αφορούν τα ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. και ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης που διοργανώνει το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ITI, με έδρα τις Βρυξέλλες, προσθέτοντας άλλες τρεις σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. και ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π.

Στον φετινό διαγωνισμό διακρίθηκε, για άλλη μία φορά, η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π., που παράγεται αποκλειστικά από ελληνικό, βιολογικό, παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, καθώς και το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα, που ξεχωρίζει για το κατάλευκο χρώμα του και την υψηλή γευστική του ένταση.
Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ Μαρία Γιαννακοπούλου δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη χαρά και τιμή για όλους εμάς στην ΗΠΕΙΡΟΣ να βλέπουμε ότι τα προϊόντα μας δίνουν σταθερά το παρών σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς και διακρίνονται κάθε χρόνο για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.
Από όταν πρωτοξεκίνησε η ΗΠΕΙΡΟΣ, έχουμε σαν στόχο να προσφέρουμε προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας και γεύσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη, πάντα με σεβασμό στην παράδοση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης