πάμε euro

Μπεργκ για τα υβριστικά μηνύματα: «Ξεπέρασαν τα όρια» (video)

Μπεργκ για τα υβριστικά μηνύματα: «Ξεπέρασαν τα όρια» (video)
Υβριστικά μηνύματα έλαβε ο Μάρκους Μπεργκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ισοπαλία με την Ισπανία (0-0).
Σχετικά Άρθρα

Η Σουηδία κατάφερε να πάρει έναν πολύ σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας, η οποία ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ κόντρα στην Ισπανία (0-0), που είναι ένα από τα φαβορί του Euro 2020.

Οι Σουηδοί είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν το ματς, ωστόσο ο Μάρκους Μπεργκ αστόχησε στη μεγαλύτερη φάση της ομάδας, με αποτέλεσμα να δεχθεί απειλές στον προσωπικό του λογαριασμό. Έτσι, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έδωσε το δικό του μήνυμα μέσω instagram, λέγοντας πως ξεπέρασαν κάθε όριο.

«Το πάθος ανήκει στο ποδόσφαιρο. Αυτό που δεν ανήκει είναι οι απειλές, το μίσος και οι προσβολές. Χθες βράδυ, πολλοί άνθρωποι ξεπέρασαν τα όρια. Ως κοινό, είναι συνηθισμένο να συμβαίνει αυτό, αλλά δεν πρέπει να γίνεται αποδεκτό. Παιδιά και μικροί άνθρωποι μπαίνουν στα social media και διαβάζουν αυτά τα πράγματα, υιοθετούν τέτοιες συμπεριφορές και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε καλύτερο κλίμα στα social media.

Σε όλους εσάς που εκτίθεστε σε ψηφιακό μίσος, θέλω να στείλω την αγάπη και τη στήριξή μου. Πρέπει να μιλάμε για αυτό και να δράσουμε, να μιλάμε ο ένας με τον άλλον, στο σχολείο, στα παιδιά και τους γονείς.

Σε αυτόν τον κόσμο, μπορεί να είναι μια λάθος στροφή στον λόφο, ένα άστοχο σουτ στις καθυστερήσεις, χιλιοστά του δευτερολέπτου και εκατοστά που σε καθορίζουν ως αθλητή από την κοινή γνώμη και τους ανθρώπους γενικότερα. Αυτό, όμως, δεν αφορά εμένα. Για μένα μετράει το ταξίδι που έκανα με τους αγαπημένους μου, τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους ανθρώπους που με στήριξαν και βλέπουν από πού προέρχομαι και τι έχω κάνει για να φτάσω εδώ. Μπορεί να πέσεις, αλλά μετά σηκώνεσαι και ξανασηκώνεσαι, και ξανά και ξανά».

Δείτε εδώ την χαμένη ευκαιρία:

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης