Sports Βusiness

ΟΦΗ: Συνεχίζει τη συνεργασία με την PUMA!

ΟΦΗ: Συνεχίζει τη συνεργασία με την PUMA!

Τη συνέχιση της συνεργασίας του με τα είδη ρουχισμού της αθλητικής εταιρείας PUMA ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ συμφώνησε την ανανέωση της συνεργασίας του με την PUMA, η οποία θα αποτελεί τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού για την ομάδα του Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ:

«Μετά από δύο χρόνια απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να ντύνεται με τα είδη ρουχισμού της κορυφαίας αθλητικής εταιρείας PUMA, η οποία θα αποτελεί τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού του ΟΦΗ.

Η PUMA, τα προϊόντα της οποίας χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερο σχεδιασμό και μοναδική τεχνολογία, θα παρέχει εξ ολοκλήρου το αθλητικό υλικό και τις επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.

Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όλη τη νέα συλλογή από το επίσημο κατάστημα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, OFI Crete F.C. Official Store, που βρίσκεται επί της οδού Καντάνου (δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης), από τα καταστήματα COSMOS SPORT, αποκλειστικό χορηγό αθλητικού υλικού της ΠΑΕ και απ’ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης