Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Gulf Air ξεκινά απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας

Η Gulf Air ξεκινά απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας
Η νέα προσθήκη θα προσφέρει στους κατοίκους της Κύπρου και της Ελλάδας την ευκαιρία να βιώσουν την αραβική φιλοξενία της Gulf Air

Η Gulf Air, η εθνική αεροπορική εταιρεία του Βασιλείου του Μπαχρέιν, θα εκτελεί απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας από τις 18 Ιουνίου.
Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα. Κάθε Παρασκευή και Κυριακή, με τα νέα Airbus A320neo της αεροπορικής εταιρείας.
Η νέα προσθήκη θα προσφέρει στους κατοίκους της Κύπρου και της Ελλάδας την ευκαιρία να βιώσουν την αραβική φιλοξενία της Gulf Air. Καθώς και τις υπηρεσίες της στο νέο στόλο με βολικό πρόγραμμα και συχνότητες μετακίνησης μεταξύ των δύο πόλεων.
Τον περασμένο μήνα, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλες οι πτήσεις της θα πραγματοποιούνται από 100% εμβολιασμένο πλήρωμα.
Επιπλέον, η Gulf Air ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση COVID-19 σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων. Συμπεριλαμβανομένων των εξόδων υγείας COVID-19 και καραντίνας των επιβατών.
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά από τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας και τα εξουσιοδοτημένα ταξιδιωτικά γραφεία στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης