Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Elite καινοτομεί ξανά με δυο νέα προϊόντα: Elite Φρυγανιές με Βρώμη & Μέλι και Elite Crackers Μεσογειακά με Χαρούπι

tags :
Η Elite καινοτομεί ξανά με δυο νέα προϊόντα: Elite Φρυγανιές με Βρώμη & Μέλι και Elite Crackers Μεσογειακά με Χαρούπι
H Elite έχει συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα, τη διατροφική αξία και τις νέες γευστικές εμπειρίες

H Elite, η μάρκα που έχει συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα, τη διατροφική αξία και τις νέες γευστικές εμπειρίες, δημιουργεί εδώ και χρόνια με φροντίδα και αγάπη, ό,τι πιο νόστιμο και θρεπτικό.
Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα, με βάση τη μεσογειακή διατροφή. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζει σήμερα δύο νέα προϊόντα, τις Elite Φρυγανιές με Βρώμη & Μέλι και τα Elite Crackers Μεσογειακά με Χαρούπι.
Οι νέες φρυγανιές Elite με Βρώμη και Μέλι είναι ζυμωμένες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συνδυάζουν τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης και τα οφέλη του μελιού. Απολαυστικές, θρεπτικές, τραγανές και αφράτες, συνοδεύουν τέλεια το πρωϊνό αλλά και κάθε ελαφρύ γεύμα και γίνονται η νόστιμη βάση σε χιλιάδες ιδέες!
Τα νέα μεσογειακά crackers Elite με Χαρούπι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο έχουν μοναδική γεύση και τραγανή υφή. Με συστατικά εμπνευσμένα από τη Μεσογειακή διατροφή, είναι ιδανική πρόταση για απολαυστικό και ισορροπημένο snacking, κάθε στιγμή της ημέρας!
Συνεπής στις αξίες που υπηρετεί εδώ και 50 χρόνια, η Elite συνεχίζει να προσφέρει ισορροπημένες επιλογές, που καλύπτουν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης