πάμε euro

Ολλανδία – Ουκρανία: «Καταιγισμός» ευκαιριών για τους γηπεδούχους (video)

Ολλανδία – Ουκρανία: «Καταιγισμός» ευκαιριών για τους γηπεδούχους (video)

Οι παίκτες της Ολλανδίας έχουν απειλήσει ουκ ολίγες φορές την εστία του Μπουσάν, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να βρουν ακόμα τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 22’ Ντε Γιονγκ και Ντεπάι συνεργάστηκαν με ωραίο τρόπο και μπήκε στην μεγάλη περιοχή, όμως η άμυνα απομάκρυνε την μπάλα και αυτή έφτασε στα πόδια του Φαν Άνχολτ. Ο αριστερός μπακ των «Οράνιε» ξαφνιάστηκε και προσπάθησε να την στείλει στα δίχτυα, όμως ο Μπουσάν βγήκε γρήγορα και η άμυνα απομάκρυνε τον κίνδυνο. 4 λεπτά αργότερα, με δημιουργό και πάλι τον Ντεπάι, ο Βέγκχορστ «τσίμπησε» την μπάλα και προσπάθησε να περάσει τον Ουκρανό τερματοφύλακα, ο οποίος την μάζεψε τελευταία στιγμή.



Στο 27’ οι Ουκρανοί βγήκαν γρήγορα στην επίθεση και ο Γιαρμολένκο πήρε την μπάλα μετά από ωραίο τακουνάκι του Γιάρεμτσουκ. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων δεν πρόλαβε να απειλήσει, με τον Ντούμφρις να τον κόβει και στην συνέχεια να ζητά πέναλτι, ωστόσο ο Μπριχ υπέδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.



Οι Ολλανδοί συνέχισαν το επιθετικό «σφυροκόπημα», με τον Βαϊνάλντουμ να πιάσει ένα μονοκόματο σουτ στο 39’ και τον Μπουσάν να αποκρούει με δυσκολία. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ντεπάι βρήκε με εξαιρετική μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι τον αμαρκάριστο Ντούμφρις, όμως εκείνς έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, χαραμίζοντας άλλη μία μεγάλη ευκαιρία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης