Basket Talk

Κρστιτς: «Ο Μίτσιτς είναι έτοιμος για το NBA» (video)

Κρστιτς: «Ο Μίτσιτς είναι έτοιμος για το NBA» (video)

Την γνώμη του πως ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο NBA, παρέθεσε ο πρώην σέντερ των Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νενάντς Κρστιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ ήταν ο απόλυτος αστέρας την χρονιά που πέρασε για την Εφές, καθώς κατέκτησε την Euroleague με την ομάδα, ενώ ανδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου και έπειτα του Final Four. Στις 8 Δεκεμβρίου του 2020 οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ απέκτησαν τα δικαιώματα του 27χρονου στο NBA, «φουντώνοντας» έτσι τις φήμες που έκαναν λόγο πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Από την πλευρά του ο Κρστιτς, που είχε αγωνιστεί σε Θάντερ, Μπόστον Σέλτικς και Νιου Τζέρσεϊ Νετς, τόνισε πως ο «Βάσα» είναι έτοιμος για να κάνει το μεγάλο άλμα: «Δε γνωρίζω τα σχέδια του, αν μιλάμε για το μπάσκετ πάντως, είναι έτοιμος να παίξει στο ΝΒΑ. Προφανώς κι έχει κάτι σοβαρό στην Τουρκία, αλλά ως παίκτης και ως άνθρωπος είναι έτοιμος. Ο Βάσα είναι πραγματικός επαγγελματίας».

«Είναι ακόμα σε μικρή ηλικία, αλλά την ίδια στιγμή, είναι και πολύ έμπειρος. Ακόμα κι όταν ήταν νεότερος, όταν του μιλούσες, όταν τον παρακολουθούσες, θα σκεφτόσουν ότι ήταν μεγαλύτερος.Αν δείτε στα παιχνίδια-κλειδιά της Euroleague, έπαιρνε κάποια σουτ μετά από ντρίμπλα, πήγαινε στη διείσδυση. Θυμάμαι ως νεότερος, ήταν πάντα καλός στις ασίστ, αλλά συνέβαιναν και λάθη. Τώρα, είναι περισσότερο ώριμος, παίρνει τις σωστές αποφάσεις, τις κατάλληλες στιγμές», ήταν τα λόγια του Σέρβου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης