πάμε euro

Πέτερ Σμάιχελ: «Ήταν γελοία η απόφαση της UEFA»

Πέτερ Σμάιχελ: «Ήταν γελοία η απόφαση της UEFA»
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είναι αρνητικός με την απόφαση της Ομοσπονδίας.

Ένα σοκ έζησε ο κόσμος του Euro λόγω του χθεσινού περιστατικού υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Πέτερ Σμάιχελ, καταδίκασε την απόφαση της UEFA να συνεχιστεί ο αγώνας της Δανίας με την Φινλανδία.

«Θέλω να καταγράψεις ότι ήταν γελοία η απόφαση της UEFA να οδηγηθεί σε μία τέτοια λύση».

«Συνέβη κάτι φοβερό και η UEFA έδωσε στους παίκτες την επιλογή να συνεχίσουν ή να παίξουν στις 12 σήμερα το μεσημέρι. Τι είδους επιλογή είναι αυτή;

Επομένως έπρεπε να επιστρέψει η αποστολή της Δανίας να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, να μην μπορούν να κοιμηθούν οι παίκτες επειδή έχουν στιγματιστεί από το συγκεκριμένο συμβάν ή να φύγεις από τις 8 από το ξενοδοχείο για το υπόλοιπο του αγώνα», τόνισε αρχικά.

«Δεν υπήρχε καμία επιλογή και ήταν γελοία η απόφαση της UEFA και έπρεπε να είχαν προσπαθήσει για μία διαφορετική λύση και να δείξουν λίγη συμπόνια και δεν το έκαναν σε καμία περίπτωση.

Δεν ξέρω (τι άλλες λύσεις), αλλά στις 12 το μεσημέρι; Ποια τηλεοπτική κάλυψη; Τι είναι αυτά τα πράγματα;

Ήταν γελοία απόφαση και για να είμαι ειλικρινής, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Προφανώς και θα έμπαιναν οι παίκτες να παίξουν μόνο αν ο Κρίστιαν ήταν εντάξει, δηλαδή να είναι ζωντανός, και για αυτό το λόγο επικοινώνησαν μαζί του.

Όλο αυτό ήταν πολύ-πολύ δύσκολο και δεν μπορώ να καταλάβω τη συγκεκριμένη απόφαση. Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεχίσεις μετά από κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης