πάμε euro

O Έρικσεν «μονοπώλησε» και τις πρώτες σελίδες!

O Έρικσεν «μονοπώλησε» και τις πρώτες σελίδες!
Η είδηση της περιπέτειας του Έρικσεν αποτελεί σήμερα βασικό θέμα για τον Τύπο ανά χώρα. Το απόλυτο της δικής της αξιολόγησης δίνει η B.T. σε κάθε μέλος της Εθνικής Δανίας.

Η λέξη «ήρωας» σε περιστατικά όπως εκείνο του Κρίστιαν Έρικσεν μπορεί να βρει ξανά το απόλυτο νόημά της. Ένα κοινό και ολόκληρος ο κόσμος του αθλητισμού (και μη), συγκλονισμένοι από τις εικόνες στο χορτάρι του Parken της Κοπεγχάγης.

Σε μία ανύποπτη φάση ο Έρικσεν καταρρέει… Αμέσως ο αρχηγός των Δανών, Σίμον Κίερ τρέχει κοντά του και του προσφέρει βοήθεια την ώρα που άπαντες ζητούν από το ιατρικό επιτελείο να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα σε παγωμένα βλέμματα και δάκρυα αγωνίας, η «φωνή» της λογικής προτρέπει τους συμπαίκτες του να σχηματίσουν μία ανθρώπινη «ασπίδα», για να τον προστατέψουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Βρίσκονται όλοι μαζί του, ακόμη και ας μην αντέχουν να γυρίσουν προς το μέρος του. Είναι όλοι ήρωες και ακόμη περισσότερο εκείνος που πάλεψε για να τους πει το «Ευχαριστώ!».

Για όλα όσα έγιναν σε αυτήν την αναμέτρηση, ο Τύπος σε κάθε χώρα έχει την δική του αντίδραση

B.T. : 6 αστέρια για κάθε μέλος

Η εφημερίδα B.T. της Δανίας επιλέγει να δώσει 6 αστέρια σε όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας. Πρόκειται για τον υψηλότερο βαθμό στο δικό της σύστημα αξιολόγησης και είναι μία κίνηση που αποδίδει με τον δικό της τρόπο σεβασμό στην προσπάθεια όλων εκείνων που κλήθηκαν να συνεχίσουν το έργο τους!

L'equipe: «Ένας αγώνας για την ζωή»
thumbnail_Image_1.jpg


Sport Star Sunday: «Το ποδόσφαιρο προσεύχεται για τον Έρικσεν»

IMG_2491.JPG


La Gazzetta Sportiva: «Σε περιμένουμε!»
E3t2KbCXEAUiQLO.jpg

Marca: «Έχουμε ήδη πρωταθλητές για το Ευρωπαϊκόο Πρωτάθλημα: Τους γιατρούς»
E3toEhnXwAAHoLv_1.jpg



Mundo Deportivo: «Σώος»

E3vWsqjWQAAlRSo.jpg


Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης