πάμε euro

Βέλγιο: Νοκ-άουτ για το υπόλοιπο του EURO ο Καστάν

Βέλγιο: Νοκ-άουτ για το υπόλοιπο του EURO ο Καστάν
Ο αμυντικός του Βελγίου υπέστη διπλό κάταγμα στον οφθαλμικό κόγχο και θα απουσιάσει από τη διοργάνωση.

Μπορεί το Βέλγιο να μπήκε με το «δεξί» στις εθνικές του υποχρεώσεις στο EURO 2020, επικρατώντας εύκολα 3-0 της Ρωσίας, όμως η χαρά των «κόκκινων διαβόλων» δεν κράτησε για πολύ.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έφυγε από το στάδιο της Αγίας Πετρούπολης έχοντας στο μυαλό της μόνο τον τραυματισμό του Τίμοθι Καστάν. Ο διεθνής αμυντικός χρειάστηκε να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο έπειτα από τη σύγκρουσή του με τον Ντάλερ Κουζιάεφ.

Εν συνεχεία ο παίκτης της Λέστερ μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις των οποίων τα αποτελέσματα κάνουν λόγο για διπλό κάταγμα στον οφαλμικό κόγχο. Αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του για το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

«Είναι πολύ άσχημη είδηση να βλέπουμε τον Τίμοθι να τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο του τουρνουά», τόνισε ο προπονητής του Βελγίου. Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο δεν φάνηκε να ανησυχεί για την κατάσταση του Γιαν Βερτόχεν τονίζοντας ότι: «Δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό. Έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, θα δούμε σε 1-2 μέρες σε τι κατάσταση θα είναι».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης